Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
po iui postopku ni menstruacije 21.7.2008 15:10:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na to, da nimam dovolj izkušenj, bi prosila za pomoč. Za mano je 1. leto jemanja klomifena. Osebni ginekolog me je ves čas spremljal z ultrazvokom. Nato sem pristala na gin. kliniki v Ljubljani na postopku IUI. V tem času je bilo ugotovljeno, da menstruacija pride vedno 16. dan po ovulaciji. Sedaj sem že 19. dan po 4. inseminaciji, ni, clearblu test pa je bil danes zjutraj negativen. Čudno je tudi to, da nimam nobenih znakov prihajajoče . Glede na to, da je prišla vedno 16. dan po ovulaciji ali po inseminaciji, ne vem kaj naj si mislim. Naj počakam še nekaj dni in ponovim test? A je možno, da sem , pa CB ni pokazal?
|
|
|
|
RE: po iui postopku ni menstruacije 21.7.2008 15:43:18
|
|
|
|
Fargesia
|
o madonca tega pa še nisem slišala!!!! PEJD NA KRVNI TEST!!!!! jaz sem šal 16.dan po IUI na krvnega...CB sem delal en teden kasneje...sam tok da sem plusek vidla...
|
|
RE: po iui postopku ni menstruacije 22.7.2008 8:47:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo anonima. . najprej naj ti zaželim en velikkk + A mi prosim poveš postopek za IUI, jaz naj bi ga imela septembra oz konc avgusta morem poklicat pa se naročit. . . zanima me kako pa to poteka, kolk časa je trema čakat . . hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: po iui postopku ni menstruacije 22.7.2008 10:10:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Torej, na gin. kliniki v LJ začnejo delati že po 10.08.2008. Če terapijo že imaš (klomifen/gonal) pokličeš prvi dan cikla sestro Tatjano na tel. št.01/522 60 74 in ji poveš kdaj je prvi dan cikla in kdaj 12. dan če imaš klomifen oz. 8. dan za gonal. Te dneve (8 ali 12)imaš namreč 1. ultrazvok. Na ultrazvoke hodiš vsak drugi dan dokler niso folikli tako veliki (nad 16 mm), da dobiš stop inekcijo. Čez dva dni imaš inseminacijo. Partner se mora zglasiti ob 08,30 pred sobo 1 da odda seme, lahko si tudi zraven. Ti imaš potem inseminacijo ob 10,30 uri. Ni nič posebnega, sicer malo neprijetno, glavno pa je to, da ni boleče. Sem pa jaz takoj po prvi inseminaciji malo krvavela. Uzanca je, da imaš 4 inseminacije, dve z klomifenom, dve z gonalom - inekcije. Če inseminacije niso uspešne, potem greš v IVF postopek. Sicer pa moraš pred postopkom IUI imeti opravljen HSG, spermiogram, laparo, nalezljive bolezni. Jaz laparo sicer še nisem imela. Toda glede na to, da sem sedaj dala skozi 4. (zadnji) IUI postopek, je naslednje na programu laparo in nato IVF. V kolikor pa terapije še nimaš, se moraš najprej naročiti, da ti jo predpišejo in šele nato se telenovela začne. Telenovela zato, ker se ti kar naprej pojavljajo novi zapleti in nova vprašanja in temu ni videti konca. Želim ti vso srečo, predvsem pa da ti uspe že v tem postopku. lepo pozdravljena
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.