Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Praznovanje rojstnega dne skupaj? 21.7.2008 15:05:16
|
|
|
|
kristinaj
|
tamala itak še ne ve kaj je rojstni dan, tako da letos lahko narediš komot eno praznovanje z dvema tortama in naj sine povabi svoje prijatelje....pa je....
|
|
RE: Praznovanje rojstnega dne skupaj? 21.7.2008 15:20:16
|
|
|
|
žarnica
|
Naši dve sta narazen 1 mesec (in 2 leti),pa bomo praznovali skupaj.
|
|
|
|
RE: Praznovanje rojstnega dne skupaj? 21.7.2008 15:27:40
|
|
|
|
viv_
|
Pri nas imata rojstni dan narazen mesec pa pol. Dedka in babice povabimo točno na datum, za vsako posebej. Za prijatelje iz vrtca naredim za ta veliko posebej, tamala zaenkrat še ne vabi... Za prijatelje pa naredimo rojstni dan skupaj. Je pa mal neprimeren čas, tamala ima rojstni dan konec oktrobra, ta velika v sredini veselega decembra, tako da naredimo praznovanje v sredini novembra.
|
|
RE: Praznovanje rojstnega dne skupaj? 21.7.2008 16:26:53
|
|
|
|
kjava
|
Jest bi naredila skupaj.
|
|
|
|
RE: Praznovanje rojstnega dne skupaj? 21.7.2008 19:27:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar skupaj naredi. Pri nas bosta tudi stari 4 in 1 leta Narazen sta pa 8 dni.
|
|
|
|
RE: Praznovanje rojstnega dne skupaj? 21.7.2008 21:25:19
|
|
|
|
piščanc
|
naša dva sta narazen 4 leta in 9 dni. pa sta do sdaj vedno skupaj praznovala. saj sorodniki in prijatelji so vedno isti, pa še težko se vsi zvrstimo. starejša pa ima že tudi svoje prijateljice na rd.
|
|
RE: Praznovanje rojstnega dne skupaj? 22.7.2008 0:49:21
|
|
|
|
frutka_
|
Joj, jaz se isto sprašujem. S tem, da imamo v roku 3-eh tednov vsi štirje RD.
|
|
|
|
RE: Praznovanje rojstnega dne skupaj? 22.7.2008 8:48:00
|
|
|
|
puncica
|
Jaz mislim da ni problema, tud naša dva sta zdej že 2 leti imela praznovanje skupaj predvsem zato, ker bi bila čist užaljena če dobi darilo le eden in zato ker so stroški manjši, pa še eno torto smo imel. Je pa res da sta naša dva 23 mescev narazen, tako da bila zdaj stara 2 in 4 in je blo čist kul.
|
|
RE: Praznovanje rojstnega dne skupaj? 22.7.2008 9:40:40
|
|
|
|
diva 4
|
Naša dva sta narazen 2 leti in 14 dni.Praznujeta skupaj.Na praznovanje doma ,pridejo sorodniki in družinski prijatelji z otroci ( ki so prijatelji od obeh otrok). Prijateljev iz vrtca pa ne vabimo domov na praznovanje, saj z njimi praznujeta v vrtcu. Torto pa imata vsak svojo, saj nas je vedno veliko in se vse poje.
< Sporočilo je popravil diva 4 -- 22.7.2008 9:41:55 >
|
|
|
|
RE: Praznovanje rojstnega dne skupaj? 22.7.2008 10:04:43
|
|
|
|
Raho
|
Naša dav imata RD 3 tedne narazen. In definitivno bosta RD slavila skupaj
|
|
|
|
RE: Praznovanje rojstnega dne skupaj? 22.7.2008 14:52:20
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Joj, jaz se isto sprašujem. S tem, da imamo v roku 3-eh tednov vsi štirje RD. Ma zame tu ni nobene dileme. To je zakon. Ena žurka in čav.
|
|
|
|
RE: Praznovanje rojstnega dne skupaj? 23.7.2008 13:56:36
|
|
|
|
Magi*
|
naša 2 imata RD na isti dan. po mojem ga bosta praznovala kar skupaj.
|
|
RE: Praznovanje rojstnega dne skupaj? 23.7.2008 16:07:10
|
|
|
|
piščanc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* naša 2 imata RD na isti dan. po mojem ga bosta praznovala kar skupaj. a misliš? a ne bi raje eden dopoldan, drugi popoldan - tko bo več daril hec
|
|
RE: Praznovanje rojstnega dne skupaj? 23.7.2008 17:58:18
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc IZVIRNO SPOROČILO: Magi* naša 2 imata RD na isti dan. po mojem ga bosta praznovala kar skupaj. a misliš? a ne bi raje eden dopoldan, drugi popoldan - tko bo več daril hec ja, sam sem res razmišljala tako. ....
|
|
RE: Praznovanje rojstnega dne skupaj? 29.7.2008 21:08:17
|
|
|
|
Jančika_
|
Dokler nisva imela otrok, sva za najin rojstni dan (imava ga dva tedna narazen) naredila veliko žurko za prijatelje. Zdaj to žurko narediva za rojstni dan najinih otrok, ki imata RD en mesec narazen (povabljenci so pa v glavnem tako isti kot prej, samo da imamo zdaj vsi otroke). Ker je to poleti, je itak skoraj neverjetno, da bi uspela dvakrat zbobnati skupaj ljudi med dopusti. Letos sta praznovala 2. in 4. RD in na mojo željo sta večinoma dobila enaka ali skupna darila. In vsak svojo torto. Če bi praznovala vsak posebej in bi dobil darila samo eden, bi se pobila, verjemite mi. Vseeno pa se prav na rojstni dan dobimo z mojimi starši in bratom in imamo skupno kosilo s tortico. Ko bosta večja, bo treba zadevo prirediti, ampak dokler bo šlo, bomo delali tako.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?