Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pakiranje - plan al "prosto po Preše... 21.7.2008 17:31:22
|
|
|
|
LoCa
|
jaz sem si sezname pisala ko sem hodila v tujino, ker pač moraš omejit robo, ki jo na hrbtu nonstop vlačiš. za na morje se mi pa ne zdi bistveno...oz. če greš kampirat in imaš še froce je mogoče smiselno, da resne pozabiš kaj bistvenega, zarad vsega kaosa k se dogaja. js k sm bla zdej na morju sem vse na uč vzela - že tko sem imela za en ruzak, pa še tega je blo absolutno preveč, več kot pol stvari nisem rabla
|
|
|
|
RE: Pakiranje - plan al "prosto po Preše... 21.7.2008 17:33:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Prosto po Presernu. vzamem vsaj tretjino manj kot je nujno potrebno. na koncu je se vedno dovolj
|
|
|
|
RE: Pakiranje - plan al "prosto po Preše... 21.7.2008 17:41:11
|
|
|
|
srki
|
Ja, za kuhat si pa ponavadi kar plan naredim, zato da ne vlečem toliko stvari potem s sabo, v bistvu si kar nekako jedilnik sestavim, vsaj tako, v mislih. Pri oblekah pa tudi več ne kompliciram, včasih sem jemala toliko s sabo, sedaj ne. me ne moti, če sem dva dni v istih kratkih hlačah, razen pri gatah ne šparam . Pa za otroka. Ostale stvari pa si tako, vsak dan malo zložim na kakšno mesto (kakšna zdravila in malenkosti), da se ne pozabi. Hm, lani sva doma pozabila denar za apartma plačat. Jaz se spomnim na to malo preden smo šli na trajekt . NO, saj ene par dni za nami so prišli eni kolegi dol, sicer v drug kraj, smo jih šli pa malo obiskat, pa so nam še denar prinesli. Mislim, glavno pozabim .
|
|
|
|
RE: Pakiranje - plan al "prosto po Preše... 21.7.2008 21:29:10
|
|
|
|
fionaP
|
Že dolgo imam osnovni seznam, ki ga vsako leto malo "updejtam". Vključuje tudi jedilnike za vsak dan na morju in glede na to kaj že imam doma, potem sestavim še seznam za v trgovino. Ko pakiramo, si samo ta list potem sprintam in kljukam tisto, kar je že v avtu.
|
|
|
|
RE: Pakiranje - plan al "prosto po Preše... 21.7.2008 21:46:26
|
|
|
|
alička
|
Brez listka in seznama. Imam samo seznam stvari, ki sem jih pustila na morju, da ne nosim še enkrat od doma.
|
|
|
|
RE: Pakiranje - plan al "prosto po Preše... 21.7.2008 21:47:30
|
|
|
|
alička
|
Sva se pa pred mnogimi leti enkrat peljala nazaj v Lj. in to iz Kočevja, ker sem pozabila kt .
|
|
|
|
RE: Pakiranje - plan al "prosto po Preše... 22.7.2008 8:18:09
|
|
|
|
altati
|
Nikoli ne delam seznama, plana,..... vse po občutku. Pa čim manj, brez pretiravanj. Saj se da vse kupit tam, kamor gremo.... Spokano imam pa vedno v max 1 uri.
|
|
|
|
RE: Pakiranje - plan al "prosto po Preše... 22.7.2008 8:22:22
|
|
|
|
Raho
|
Še vedno prosto po Prešernu, zato pa prva dva dni na dopustu ugotavljam, kaj vse smo pozabili
|
|
|
|
RE: Pakiranje - plan al "prosto po Preše... 22.7.2008 8:51:37
|
|
|
|
Rožica I
|
Odkar imam otroka, pakiram vse lepo po regelcih (seznamu). In potem so še stari kamperisti resnično fascinirani nad tem, da sem imela zraven popolnoma vse, kar naj bi imel v kampu . Ampak letos sem se spomnila še nečesa - ko smo se vozili z morja, sem rekla, da bom napisala še en seznam in sicer tistih stvari, ki sem jih res uporabljala, tako da naslednje leto res ne peljem več toliko (preveč) zraven ! Mojega niti ne obveščam o seznamih, ker on bi itak vse doli kupil in potem se, jasno, skregava , ker vsako leto trdi, da so na Hrvaškem iste cene kot pri nas . V glavnem, tako kot stara napravi, je zmeraj prav !
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 22.7.2008 8:52:48 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?