Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pofarbala sem cel stroj cunj 21.7.2008 12:22:40
|
|
|
|
ursa30
|
uff...zoprna zadeva..mi je poznano probaj vse še enkrat oprati pa dodaj vanish..malo bo pomagalo, čeprav zginilo po moje ne bo
|
|
|
|
RE: pofarbala sem cel stroj cunj 21.7.2008 12:23:43
|
|
|
|
anitaz
|
Nekaj za razbarvanje imajo v DM-ju. Jaz sicer še nisem poskusila, ampak prodajalke tam zelo hvalijo "to zadevo".
|
|
|
|
RE: pofarbala sem cel stroj cunj 21.7.2008 12:23:59
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 uff...zoprna zadeva..mi je poznano probaj vse še enkrat oprati pa dodaj vanish..malo bo pomagalo, čeprav zginilo po moje ne bo to sem tako naredila pa ta hude fleke z ominobiancom namazala samo je vse še vedno potemnelo res pa da nekih hudih flekov ni vidnih. A lovilec barv kaj pomaga ko je že zabarvano??
|
|
|
|
RE: pofarbala sem cel stroj cunj 21.7.2008 12:26:07
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 uff...zoprna zadeva..mi je poznano probaj vse še enkrat oprati pa dodaj vanish..malo bo pomagalo, čeprav zginilo po moje ne bo to sem tako naredila pa ta hude fleke z ominobiancom namazala samo je vse še vedno potemnelo res pa da nekih hudih flekov ni vidnih. A lovilec barv kaj pomaga ko je že zabarvano?? Lovilec pomoje ne. To daš notri, ko daš prati, še pred razbarvanjem-da se ne razbarva.
|
|
|
|
RE: pofarbala sem cel stroj cunj 21.7.2008 12:27:23
|
|
|
|
Anonimen
|
k2 sol za občutljivo perilo - dobiš v DM-u in ga pojdi kar takoj kupit. Cunj bognedaj sušit. Tisto kar je obarvano bo šlo ven, vendar če so bila oblačila prej roza, se zna zgoditi, da bodo za malenkost bolj blede barve.
|
|
|
|
RE: pofarbala sem cel stroj cunj 21.7.2008 12:32:16
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee k2 sol za občutljivo perilo - dobiš v DM-u in ga pojdi kar takoj kupit. Cunj bognedaj sušit. Tisto kar je obarvano bo šlo ven, vendar če so bila oblačila prej roza, se zna zgoditi, da bodo za malenkost bolj blede barve. jaz sem cunje zafarbala včeraj in so že suhe zdej opažam razsežnosti ko jih likam
|
|
|
|
RE: pofarbala sem cel stroj cunj 21.7.2008 12:33:38
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee k2 sol za občutljivo perilo - dobiš v DM-u in ga pojdi kar takoj kupit. Cunj bognedaj sušit. Tisto kar je obarvano bo šlo ven, vendar če so bila oblačila prej roza, se zna zgoditi, da bodo za malenkost bolj blede barve. ja sej K2R pozman za namočit samo ne maram ker zledijo očitno ne bom imela druge možnosti kot za 3 urce v K2Rpol pa v stroj še enkrat. Samo s tem se bom po dopustu ubadala ker bo ziher še kak flek
|
|
|
|
RE: pofarbala sem cel stroj cunj 21.7.2008 12:36:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty IZVIRNO SPOROČILO: caffee k2 sol za občutljivo perilo - dobiš v DM-u in ga pojdi kar takoj kupit. Cunj bognedaj sušit. Tisto kar je obarvano bo šlo ven, vendar če so bila oblačila prej roza, se zna zgoditi, da bodo za malenkost bolj blede barve. ja sej K2R pozman za namočit samo ne maram ker zledijo očitno ne bom imela druge možnosti kot za 3 urce v K2Rpol pa v stroj še enkrat. Samo s tem se bom po dopustu ubadala ker bo ziher še kak flek pa probaj manj časa namakat v toplejši vodi?
|
|
|
|
RE: pofarbala sem cel stroj cunj 21.7.2008 13:01:55
|
|
|
|
Noel
|
Ko se je meni to zgodilo, sem najprej poskušala z razbarvanjem, pa mi ni uspelo. Zato sem kupila kar barve in sem perilo na novo pobarvala. Ni bilo ravno enako, ampak je pa bilo lepo in primerno za nosit.
|
|
|
|
RE: pofarbala sem cel stroj cunj 21.7.2008 13:47:51
|
|
|
|
kristinaj
|
.... ojej... groza....... tudi meni se je parkrat zgodilo le da je šlo bolj na rdeče in brez flekov.......... kako pomagati pa ne bi znala ti pomagati..... ma kako ti je pej rjavo v roza šlo..... mogoče bi kupila roza barvo in vse skupaj še 1x prebarvala......
|
|
RE: pofarbala sem cel stroj cunj 21.7.2008 14:49:38
|
|
|
|
Naja30
|
shorty, meni je pomagal lovilec barv pri razbarvanju. Pa prav na rr so mi punce to svetovale.
|
|
|
|
RE: pofarbala sem cel stroj cunj 21.7.2008 15:17:57
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz sem pobarvala cel stroj najlepših oblačil (nekaj popolnoma novih) v modro barvo. jokala sem zraven...Ker ni šlo drugače ven, sem pripravila mrzlo vodo z arekino in pustila čez noč. Barva je šla stran, seveda so tudi originalne barve malce pobledele. Se jih je pa dalo čisto lepo nositi naprej.
|
|
RE: pofarbala sem cel stroj cunj 21.7.2008 16:25:58
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Jaz sem pobarvala cel stroj najlepših oblačil (nekaj popolnoma novih) v modro barvo. jokala sem zraven...Ker ni šlo drugače ven, sem pripravila mrzlo vodo z arekino in pustila čez noč. Barva je šla stran, seveda so tudi originalne barve malce pobledele. Se jih je pa dalo čisto lepo nositi naprej. enako, a jaz sem v roza vse prebarvala, si predstavljate, kako je bil moj vesel roza boksaric , jaz vedno sol za razbarvanje kupim, pa potem dam v stroj tudi lovilce barve, sem pa razbarvala...mogoče najdem slikico ...evo: Prah za razbarvanje 75g - rešitev za nesreče pri pranju
- za belo in barvnoobstojno blago
- brez vonja, klora, formaldehida ali fosfatov
- edinstvena rešitev brez konkurence
- posvetli bele tkanine
- enostaven za uporabo in nežen do blaga
- za vse temperature
- tudi za občutljivo blago (volna)
|
|
|
|
RE: pofarbala sem cel stroj cunj 21.7.2008 17:04:19
|
|
|
|
CatJa
|
Jaz sem pobarvala cel stroj najlepših oblačil (nekaj popolnoma novih) v modro barvo. jokala sem zraven... Jaz pa fantovske v roza Jokala sicer nisem, čeprav bi najraj, sem pa cotke večinoma stran vrgla, pleničke in bodije pa namočila v varekino in 2x orng preprala.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?