|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pikice na spolovilu
21.7.2008 11:58:07   
panapi
ali  je imela že katera probleme z nekimi mozoljčki oziroma pikicami na spolovilu pri mali punčki? kako ste ukrepale? Mi smo poizkusili mazati s bepanthenom in canestenom, pa se mi zdi da ni nič bolje? bo potrebno obiskati pediatra? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pikice na spolovilu
21.7.2008 12:12:08   
kristinaj
naša se je kakšnih 14 dni prijemala tam spodaj, pa sem mislila, da pač raziskuje svoje telo.... in potem so se pojavile rdeče pikice, mislila sem, da je to od sadja, zelenjave, vendar jih je bilo vedno več in ker sem bila takrat ravno na morju sem šla v lekarno, povedala kaj je mali in mi je dala mazilo geokortone in s tem sem jo mazala enih 10 dni, da je zginilo.....

jaz bi na tvojem mestu p poklicala in povedala kaj je... hudega ni je pa fajn da se mali pomaga......

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu panapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2008 14:11:27   
zalbi
moja 15 mesečna hčerka je tudi dobila pikice, sem najprej mislila da so samo od vročine - pa ni in niso hotele izginiti. Smo šle k P - diagnoza gljivice - pa nimam pojma od kod, je rekla da je lahko to staknila v vrtcu... zdaj že en mesec mažem z antibiotično kreme - se malo izoboljšuje... predlagam obisk P.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2008 15:09:59   
Sandra*
Pelji jo pokazat pediatru.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2008 21:40:36   
panapi
hvala za pomoč, sva bili pri pediatru pa so menda glivice. dobile sva canesten

(odgovor članu panapi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?