|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kar na enkrat...
28.2.2005 9:42:28   
iza
...se je moja pikica spet začela zvijat z glavo nazaj. Tako jo zvije da se s čelom dotika tiste obrobe na posteljici. Bile sva že v razvojni ampak en mesec prej je to minilo in je nehala. Tko da sem mislila da se ne bo več in evo spet je začela. Mislim da jo to tudi ovira pri spanju, saj sva danes obe slabo spali. Jaz zato, ker me je bilo strah da se ne bi zadušila, če pa se z nosom čist v obrobo zakoplje. Saj tko majhni (4,5m)še ne vejo da lahko ostanejo brez zraka, anne??!
Pa zadnje čase se tudi ful nateguje kot struna, ko je v naročju al pa kjer koli.
Kaj naj naredim da to malo omilim?
Tiste ki ste zaradi tega dobile vaje za delat, dejte mi povedat da bom še jaz malo delala. Da se malo sprosti ali podobno.
by by punce:bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kar na enkrat...
28.2.2005 13:40:56   
tomca
Svetujem ti, da pokličeš v FT ambulanto, in prosiš za pregled. Preko maila je težko opisati vaje, ki jih težko osvojiš tudi takrat ko jih vidiš. Konec koncev malemu ne bo škodovalo malo telovadbe, pa tudi ti imaš šanse, da ti podaljšajo porodniški dopust.

Lp

(odgovor članu iza)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kar na enkrat...
28.2.2005 20:16:27   
Anja167
Naš se vedno "nateguje", v naročju, preden zaspi. Če se vmes zravna, je po moje to samo telovadba ali bolj način utrujanja samega sebe kot pa kaj, zaradi česar bi te skrbelo. Za tisto ponoči pa ne bi imela mnenja...

(odgovor članu iza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...
Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...




zanositev
xtinchy

V kolikšnem času ste prvič, ko ste se odločili, zanosili?

v 3 mesecih (65%)

čez pol leta (11%)

čez 9 mesecev (4%)

čez 12 mesecev (3%)

več kot 12 mesecev (11%)

s partnerjem ne moreva imeti otrok po naravni poti (6%)


Število vseh glasov: 410

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!