oka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Enkrat sem slisala teorijo, da je prvi otrok podoben ocetu, drugi materi, tretji pa kaze na razmerja v druzini. Prisotni so se takrat strinjali s tem, jaz pa sem modro tiho, se vedno . Jaz sem bila vzgajana kot edinka. Ce sem karakterno najmocenjsa? Itak. Se vedno. Hm, če pogledam svojo družino (3 otroci) in moževo (prav tako 3 otroci) in naše karakterje, navade ipd, bi se mi ta teorija zdela kar verjetna. Prav tako, ko pogledam svojadva potomca. Junior (10) je izrezan senior, po videzu, karakterju, navadah...Tašča pravi, da je tako, kot da bi spet gledala svojega sina odraščati. Mala madam(4) pa je mini jaz po videzu, karakterju in navadah. Mami pravi, da neizmerno uživa, ko gleda mojo kopijo ( v smislu "maščevanje je sladko" ) Npr. ena navada, ki jo je pobrala po meni je cuzanje palčka. Jaz sem kot mala cuzala palček leve roke in mala prav tako cuza palček leve roke. Manjka nam le še številka tri, da bi lahko rekla, da tale teorija res drži. Drugače pa sta si moja potomca različna kot noč in dan. Junior je bil vedno tak potrpežljiv nasmejan otrok, nikoli se ni trmaril, jokanja pri njem nismo skoraj poznali. Mala madam pa je trmasto bitjece, vse hoče takoj, kompromisov ne pozna. Ne vem kako bo, lahko, da se bo vse še obrnilo ( tudi jaz sem na stara leta postala bolj ubogljiva in manj trmasta ), vem pa, da sta pri nama oba na prvem mestu. Kdo je na svet prišel prvi in kdo drugi pri nama prav nič ne šteje. Oba sta najina in to da sta si tako različna nama je samo v veselje, saj sta naju tudi onadva veliko naučila.
< Sporočilo je popravil oka -- 25.7.2008 21:43:42 >
|