|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VROČINA!
20.7.2008 9:39:28   
riki
Pozdravljene. 

Moj mali ima že od petka visoko vročino do 39.stopinj, brez kakršnihkoli drugih znakov - ne kašlja, ne smrka, v glavnem nič.

Gre mogoče za kakšno virozo? V petek smo bili pri  dežurnem , pa ni nič ugotovil. Le rekel je, naj bomo v senci. Ko pa sem ga vprašala , ali to pomeni, da gremo lahko ven, pa je rekel , da ne!

Veste mogoče , ali je kakšna  viroza na pohodu in koliko časa lahko traja!

Dajemo mu Lekadol in vročina potem  pade, ampak po šestih urah spet naraste na 39.

Najlepša hvala vsem !

Lp

T. R. I. S. T. A. N.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VROČINA!
20.7.2008 10:13:15   
rija
če do jutri ne pade, idi k zdravniku, pa naj mu naredijo krvne preiskave.

ven pa greš lahko, samo ni dobro, da si na še bolj vročem, ker se telo še težje ohlaja.

je pa ziher kaka viroza, ker je vročina tako konstantna in visoka.

...vox populi...

(odgovor članu riki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2008 11:18:45   
Netopirčy81
Naša je prejšnji teden tudi mela vročino nekaj okoli 38, prav tako brez kakšnih drugih simptomov. Mela sem jo v senci, po 2eh dneh je blo vse ok.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.7.2008 11:19:33   
* Mateja *
Zgleda da je ful virusov na pohodu, zakaj pr nas je bila v petek čakalnica nabita pr zdravniku. Večinoma vročine in prehladi in vročine z drisko in bruhanjem. Obup!! Normalno da smo pokasirali!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2008 16:28:45   
tins
Smo imeli prav tako dolgo 39 vročine in na podlagi krvne slike je dobila antibiotik. LP

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.7.2008 10:42:56   
Nogavica
Naša je imela pred kakim mesecem 4-5 dni vročino čez 39, brez drugih znakov. Pediatrinja jo je pregledala, nič našla, krvnih preiskav ni naredila in zaključila, da gre za virozo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.7.2008 10:53:10   
jer.za.
Naša je imela ravno tako visoko vročino, brez kakšnih drugih znakov, in je bila gnojna angina, za katero je baje tipično da ni drugih znakov.
Če ne bo bolje, ti svetujem da gresta nazaj k pediatru.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.7.2008 14:03:02   
bini
no, mi smo imeli takle z malim glih ko smo bli na morju... calpol je držal cca 6-8 ur, potem pa spet kuhanje na ful... po 6ih dneh se je nehalo in je bil spet dober... do zdravnika pa nismo šli, ker mu ni nič drugega falilo, celo blazno dober apetit je imeluser posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.