Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
prosim pomoc pri prehladu 28.2.2005 8:09:08
|
|
|
|
tina21
|
Dobro jutro punce, ker vem da ste vedno polne idej in izkusenj vas prosim, ce mi lahko zaupate kako cim hitreje odgnati ta nadlezni prehlad :hudicek:, ki se mi vlece ze cel teden. Kasljam kot strastni kadilec, pa sploh ne kadim, prav v pljucih me ze vse boli pa nic noce it vn. Nos je se za malenkost manjsi ampak ravnotako rdec kot paradiznik in ne pomaga niti aqua maris. Da sploh ne omenim glave, ki se mi zdi je velika kot avtobus, ki je nabito poln raznega brencanja, brnenja... in obtezena s svincem. :( Hvala bogu da nimam se vrocine, ker potem bi moral nas mali pri 1,5 mesecih zacet se sam previjat in hranit, namrec oblezal je tudi moj copilot.
|
|
|
|
prosim pomoc pri prehladu 28.2.2005 8:11:05
|
|
|
|
india
|
Meni je pomagal čaj proti prehladu,kupljen v lekarni ( od mariborskih lekarn), pa razne Septolete, in tu in tam kak lekadol, ogromno limone in medu! Pa morda zvečer kakšna inhalacija. Čimprej se pozdravi! Lp, Miška:miska:
|
|
|
|
prosim pomoc pri prehladu 28.2.2005 8:18:50
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
Tudi pri meni je bilo isto vendar ni nič pomagalo dokler nisem šla k zdravniku in mi napisal antibiotike Amoksiklav na 12 ur to pa mi je pomagalo. lp.in čimprej se pozdravite:rozica:
|
|
|
|
prosim pomoc pri prehladu 28.2.2005 8:44:29
|
|
|
|
india
|
O,Tara, potem pa to ni bil navaden prelad!Vsaj meni ne dajo antibiotika dokler res ni kaj temljito narobe!:rozica::miska:
|
|
|
|
prosim pomoc pri prehladu 28.2.2005 8:51:19
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
Miška,sm šla k zdravniku ker sem mela težko glavo in vse je brnelo v njej domača zdravila niso nucala antibiotik pa je pomagal kaj hujšega pa ni blo
|
|
|
|
prosim pomoc pri prehladu 28.2.2005 9:08:09
|
|
|
|
urši77
|
Proti kašlju je meni od vsega najbolj pomagal čaj iz slezovih koreninic. Ga majo v vsaki lekarni, okus ima po grenkih kamelicah, a vsaj pomaga.... LP
|
|
|
|
prosim pomoc pri prehladu 28.2.2005 9:21:51
|
|
|
|
mammika
|
Meni je pa zelo hitro in dobro pomagal Lekadol plus C to je to k je zdej nova reklama......Pa seveda septolete neo angin Pa čimprej se pozdravi
|
|
|
|
prosim pomoc pri prehladu 28.2.2005 9:22:05
|
|
|
|
Anonimen
|
lahko probaš sirup ZA izkašljevanje, imajo ga v vsaki lekarni brez recepta. Ali pa to, ker je zadnjič ena pisala (ne vem katera, sori) sicer nisem probala: Kupiš črno redkev, izdolbeš sredico, daš notr med, pustiš čez noč in drug dan poješ med.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.