|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NAročilo iz ZDA
18.7.2008 21:25:44   
atanja
A mi lahko kdo razloži kak je kakšni so stroški naročanja artikla iz ZDA pa  če moram bit na kaj posebej pozorna?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NAročilo iz ZDA
18.7.2008 21:29:38   
amaya
Ja jaz sem imela frke, ko sem kupila nekaj preko e-baya....sem šla plačevat preko master carda in zgleda, da mi je nekdo št. sfulu in nekaj kupoval preko nje. Dobro, da so to v moji banki opazili (verjetno nisem bila edina) in so me klicali, ter me spraševali, če sem jaz izvedla ta nakup....no to je moja izkušnja....

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2008 22:13:20   
Naja31
Pri naročanju iz ZDA moraš plačati še carino, poleg poštnine seveda, za razliko od naročanja iz držav EU, kjer carin ni več.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2008 22:14:52   
mojsoncek
Pri naročanju iz ZDA moraš plačati še carino

carina se ne placuje za vse stvari... odvisno od tega kaj narocas.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.7.2008 10:33:29   
amaya
ja točno...jaz sem jo plačala (blačila). Če pa kupuješ aparate pazi na napetost: oni imajo 110 voltno napetost mi pa 220 V. Da se pa kupit transformator

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.7.2008 7:47:55   
blustar
Predvsem knjige pa cd-ji, dvd-ji so brez carine. Na oblačila je carina. Pa brez carine so še osebne pošiljke (če ti kao neka oseba iz ZDA pošlje paket). To prodajalci pogosto označjo na paketu, samo te finte na carini že poznajo. Men npr. enih čeveljcev za malo niso zaračunal carine, prijateljci pa za enako (ista cena, isti pošiljatelj) niso.

V vsakem primeru pa plačaš DDV oz. za zneske nad enim zneskom - pa ne vem točno, koliko je zdaj. Ne prav velik - tam nekje 20-30 eur. Pri čemer upoštevajo tudi poštnino. Pa potem za carinsko obdelavo  zaračunajo takso. Tako da te vse skupaj lahko pride več kot če kupiš tukaj, lahko pa tudi ne glede na vrednost dolarja. Mene je prišlo ceneje.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.7.2008 9:06:57   
asso
Kako pa je s carino. Koliko procentov naj bi bila?
A potem se to plača "poštarju" ali kako.
Vesela bi bila vsakega odgovora, ker bi nekaj naročila iz ZDA v skupnem znesku nekje 30€ in me zanima koliko me bi na koncu prišlo stat vse skupaj (gre pa za neke igrače za kužke).

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu blustar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.7.2008 9:46:05   
mojsoncek
Carinska stopnja ni za vse izdelke enaka. Poigraj se malo na tem linku http://taric-curs.gov.si/itaric/, najlazje in najhitreje pa bos dobila zeleni podatek, ce bi imela tarifno oznako, ki je dolocena za tisti izdelek, ki ga zelis narociti (to pa bi izvedela pri prodajalcu).

Kako je s placilom je pa po moje spet odvisno. Lahko,d a bos morala sama na carino, lahko pa ti bo spedicijska firma zaracunala vse.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?