PikicaStonoga
|
Žalostna sem, pa se morm nekomu potožit ...a imate tud ve s svojimi partnerji kdaj obdobje, da nimate časa drug za drugega? Midva sva že dve leti zelo zaposlena (jaz delam dve službi, moj možek pa službo, pa ob delu še študira zraven), zdaj ko so pa dopusti, pa zidava, sva pa ves čas na parceli. Zvečer sva tako utrujena, da samo še malo poklepetava in zaspiva kot ubita. Komaj čakava začetek avgusta, ko greva za en teden na dopust (sicer z njegovimi starši) in potem še en teden v septembru (z mojimi starši). Ob zidavi si ne moreva privoščiti kaj drugega kot to, da gremo skupaj in bodo najini stroški minimalni :) Živiva za vikende ali bolje rečeno za nedelje, ko si privoščiva sprehode, kakšen izlet in si spočijeva. Ampak vseeno je to premalo, pogrešava se, pa nimava kaj storiti, no treba še malo potrpeti. Avgust bo bolj sproščen, ker bo klet gotova in bomo malo zadihali, komaj pa čakava, da začneva zbirati oblekce in urejati domek za najinega dojenčka, ki pride konec oktobra, ali pa prve dni novembra. :) Tudi mali v mojem trebuščku nima nič od naju, svetujejo, da naj bi se znjim pogovarjali, pa še midva zase nimava časa, kaj šele za najino pikico ...kako se soočate s pomajkanjem časa?
|