|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj prvič na CTG?
18.7.2008 18:44:08   
pikica1979
Ker je mesec dopustov, me je moja naročila v 37. tednu na CTG. Znano mi je, da s tem začnejo v 36. tednu. IZKUŠNJE????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj prvič na CTG?
18.7.2008 18:56:58   
3jeMi
To je še dobro. user posted image

Jaz sem na prvi CTG naročena šele na PDP, če ne rodim prej. user posted image

(odgovor članu pikica1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2008 19:02:46   
Lunc_a
v 32 tednu

Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2008 20:33:19   
tintin
37.t

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2008 20:41:21   
senit
js sm ga imela v 32 tednu, v 37 tednu, mam ga še 23.7. in pol če ne bo še nič menda

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2008 20:52:42   
Naja30
Če je vse ok z nosečnostjo, se ctg začne zadnji mesec, se pravi zadnje 4 tedne do pdp-ja.
Tako se je pri meni začelo.

(odgovor članu senit)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.7.2008 21:19:31   
ery
Pri nas tega ni. Pri 1.nosečnosti sem imela CTG na dan roka, pa še to zaradi mene, ker sem sama prišla v porodnišnoco, ker me je neki špikalo.

Sedaj sem pa v 37.tednu, ga pa tudi nimam.. samo še v petek zadnjo posvetovalnico. user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.7.2008 21:32:49   
Anonimen
Čisto odvisno, jaz sem bila prvič že pred božičem (l.06), PDP sem imela pa 1.2.07

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.7.2008 21:34:46   
lana17
jaz ga imam  prvič 12.8, PDP pa 15.9.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.7.2008 17:55:55   
laura28
Jaz ga še nisem imela pa sem  38t. 

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.7.2008 18:31:51   
silvya
Tole je sedaj po novem, da se sploh dela pred predvidenim rokom poroda. Včasih so CTG delali šele, če si bil čez rok. Zgleda pa da je bilo preveč primerov, ko ni bilo vse vredu in so sedaj tole uvedli. Tako, da ni panike če še katera ni bila.

< Sporočilo je popravil silvya -- 19.7.2008 18:32:09 >

(odgovor članu laura28)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.7.2008 18:33:00   
žanam
Pozdravljene!
Zanima me, če katera ve kako je s temi CTG, če je možno na njih hoditi v katero drugo bolnišnico, ki je izven tvojega okraja, in če ti da ginekolog proti koncu nosečnosti tudi naponico za CTGuser posted image user posted image
LP!user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.7.2008 18:53:13   
Anonimen

Jaz sem v četrtek štartala z 39. tednom in v ponedeljek imam prvi ctg. V prvi nosečnosti se mi zdi, da sem imela ctg veliko prej (je pa bila tudi nosečnost bolj podrobno spremljana, zaradi velikega ploda in veliko plodovnice). Na zadnjem pregledu sem nadomestno G (dopusti) vprašala, kakšno je pravilo glede naročanja na ctg, pa mi je rekla, da se naroča na rok, če je vse OK. Če pa gre za kakšno resnejšo stvar in jo je treba bolj spremljati, pa se ctg dela prej. Navadno pa po 35. tednu.

žanam - ja, se da opravit ctg v drugi P izven tvojega kraja, vendar se moraš zmenit s tvojim osebnim G, da ti da napotnico. Jaz sem imela preglede v CE in tako tudi ctg, roditi pa sem nameravala v MB. Ker sem bila čez rok in smo živeli v MS, sem se z mojo G zmenila, da se ravno zaradi tega ne bom vozila iz MS v CE, mi je dala napotnico za MS. V MB pa se mi zdi da nisem imela napotnice, ker sem itak nameravala roditi tam.

(odgovor članu žanam)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
19.7.2008 20:03:41   
žanam
Hvala "PABLO" za odgovor!user posted image

Sicer pa sem prvi CTG imela v 35 tednu, kateri je pokazal da je moj otročiček zelo, zelo živahen, in še isti dan sem ga morala ponoviti, nakar je bil rezultat zadovoljiv.
LP!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.7.2008 21:47:45   
gajer
ne sekiri se, jaz grem naslednji tedn...36-37 tedn

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?