Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj sprožijo porod če je čez rok 18.7.2008 16:27:56
|
|
|
|
Naja30
|
Načeloma počakajo do sprožitve 2t po pdp. Če je seveda vse v redu z otrokom in nosečnico.
|
|
|
|
RE: kdaj sprožijo porod če je čez rok 18.7.2008 16:30:39
|
|
|
|
Anonimen
|
in če je bil prvi otrok rojen prej, ali je možno, da je drugi tudi. prvo sem rodila 8 dni prej, ta drugo so mi pa sprožili en dan po PDP-ju
|
|
|
|
RE: kdaj sprožijo porod če je čez rok 18.7.2008 16:59:45
|
|
|
|
mml
|
Prvič sprožen porod 8 dni po PDP, drugič 3 dni po PDP, ker se tudi drugemu ni zdelo, da bi bilo treba priti na ta svet
|
|
RE: kdaj sprožijo porod če je čez rok 18.7.2008 17:42:44
|
|
|
|
jajula
|
men so ga 11.dan čez PDP, ker je bil moj G takrat dežurni v P
|
|
|
|
RE: kdaj sprožijo porod če je čez rok 18.7.2008 18:07:32
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Men so ga 3. dan po PDP. Drgač pa mislm, da so neki govoril, da po 10. dnevu po PDP.
|
|
RE: kdaj sprožijo porod če je čez rok 18.7.2008 19:18:45
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Če je sicer vse OK, ga v Celju sprožijo nekje 14 dni po PDP.
|
|
RE: kdaj sprožijo porod če je čez rok 18.7.2008 19:21:33
|
|
|
|
lemavrica
|
Jaz sem bila naročena 9dan po PDP da pridem v P na sprožananje ampak so popadki sami prišli večer prej, rodila pa sem vseeno 9 dan po PDP-ju
|
|
RE: kdaj sprožijo porod če je čez rok 19.7.2008 6:31:29
|
|
|
|
Lunca1
|
Meni so ga prvič 10 dni po PDP, drugič pa en teden po PDP. Drugič je zadščalo že samo predrteje mehurja in so se začeli moji popadki. Prvič pa z umetnimi.
|
|
|
|
RE: kdaj sprožijo porod če je čez rok 19.7.2008 9:34:39
|
|
|
|
sandra123
|
Jaz sem bila pa ravno malo v bolnici, ker nosim , pa je bila tam tudi bodoča mamica, ki je čakala na sprožitev poroda - bila je že 16 dni čez rok
|
|
RE: kdaj sprožijo porod če je čez rok 20.7.2008 18:43:26
|
|
|
|
andrejkam
|
Meni so 10 dni po PDP.
|
|
|
|
RE: kdaj sprožijo porod če je čez rok 21.7.2008 18:48:28
|
|
|
|
srki
|
Meni 11. dan po PDP.
|
|
|
|
RE: kdaj sprožijo porod če je čez rok 21.7.2008 19:00:10
|
|
|
|
leni5
|
Po navadi ga sprožijo, če se jim zdi, da z dojenčkom ni vse o.k., lahko pa ga sprožijo kar tako, če se jim zdi, da že predolgo čakaš ali pa če ti namigneš, da bi to rada. Meni so v drugo hoteli sprožit porod po 7. dneh, pa ji je na srečo moja mala prehitela. Če se počutiš o.k. in je z otrokom vse o.k., počakaj na naraven začetek poroda, ker ti povem, da so naravni popadki veliko manj močni od umetnih.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?