|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mozoljčki
18.7.2008 15:01:47   
zarjica
Moja punčka je danes stara 3 tedne in do zdaj je imela lepo čisto kožo. Malo se je le luščila po telesu. Pred 3 dnevi sem na obrazku opazila 3 majhne rdeče pikice, ki so naslednji dan postale bele (mozoljček). Sinoči je imela teh pikic dosti - po čelu, obrveh, vekah. Na ličkah pa skoraj nič. Danes je večina teh pikic gnojnih - če bi jih imela na sebi, bi jih iztiskala, dojenčku seveda ne. Sem prvič mama, sem sama (nimam mame ali tašče ...pri roki) in seveda me ti mozoljčki malo sekirajo. je lahko kaj resnega? Jo polno dojim ampak ne vem da bi jaz kaj čudnega pojedla. Kozmetike za obraz ne uporabljava nobene , samo vodo. hvala za odgovore! 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mozoljčki
18.7.2008 15:21:53   
tul
To ni nič nevarnega. Otročku se čisti koža. Mi jih mamo tudi in to že 3 tedne. zdej počasi nam zginjajo. Ne rabiš nič mazat oz. če želiš lahko z bepantenom plus.

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mozoljčki
18.7.2008 17:21:06   
Anonimen
Ravnokar sem hotela zastavit tako vprašanje.No tud mi jih imamo,me ful motijo in upam,da kmalu izginejo.Jaz sem danes začela mazati z bepantenom plus,bom videla če bodo izginili.Če pa še katera ve za kako stvar,da potem izginejo pa nam naj prosim napiše.Hvala.

(odgovor članu tul)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mozoljčki
18.7.2008 18:31:58   
katee
To se samo čisti koža. Nič ni hudega. Tudi moj malček je imel par mozoljčkov, ki so sami izginili. Ne sekiraj se, to je samo čiščenje kože.

_____________________________

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mozoljčki
18.7.2008 20:34:19   
butt3rfly
jst mojga nism čist nč mazala, samo vsak dan sem ga z vodo umila (brez mila). pa je samo od sebe čez čas izginilo.

_____________________________

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: mozoljčki
18.7.2008 21:31:09   
Noel
Tudi pri nas smo jih imeli veliko. Pa smo umivali s hrastovim lubjem in je pomagalo (po nasvetu patronažne).

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: mozoljčki
18.7.2008 22:43:43   
Leiah
pri nas so bili tudi mozoljcki in nismo z nicemer mazali. Samo z vodo ali pa s fiziolosko smo cistili. Pac nekaj casa ni bil ravno za na modno pisto user posted image

_____________________________

Lp

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: mozoljčki
19.7.2008 10:01:19   
amaya
Moj jih je imel na začetku tudi po nogicah, pa mi je patronažna in tudi v bolnici sestra, svetovala naj z gazo in s fiziološko zdrsam, Pa so res lepo izginili.

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Leiah)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: mozoljčki
19.7.2008 22:19:32   
Anonimen
Sej mi je narodn-ampak s kakšno fiziološko rastopino?Taka ko je za nosek,ali ko je za druge reči?

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: mozoljčki
21.7.2008 20:14:40   
Alči
Žana-ja s fiziološko raztopino, oz to je natrijev klorid, slana voda po domače. Kupiš v lekarni al celo flašo al pa male ampule, samo je lahko odprta sam en dan  kao, da sejo tut doma skuhat, sam ne vem razmerja med vodo in soljo, tako da pejt raj kupit. sej s to isto naj bi čistila popek-s čim pa ga čistiš? A samo z alkoholom? Tut moj 14 dni star Rok ima mozoljčke, pa tako kot pravijo ostale, to se koža čisti in bojo zginl sami od sebe. V eni odrevij pa sm prebrala, da je to lahko tut zarad našega mleka, ker je polno hormonov, pa v tamalem je polno hormonov - in mozolčki so tu. Ni panike v glavnem, bojo zginl.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: mozoljčki
23.7.2008 9:15:47   
simin
fiziološka je lahko odprta do 3 tedne povedali so v lekarni in prijateljica ki je med. sestra.
drugače pa se otroška kožica čisti pri vsakem različno, pri enih je v blagi obliki in hitro mine, moj je pikice dobil pri nekje treh tednih in jih je imel dober mesec, s tem da sem ga peljala k P., ker jih je imel za moje pojme nenormalno veliko in zmeraj več in diagnoza: dermatitis. sva dobila eno kremo na osnovi cinka za sušenje pikic in je bilo sčasoma boljše. pa z hrastovim lubjem sem mu umivala kožo in je ful pomagalo!
sva pa najprej probala tudi Bepanthen-neuspešno.
upam, da se čimprej rešita te težave!user posted image

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: mozoljčki
25.7.2008 18:23:25   
slovenka
tudi naša je stara 3 tedne in ima ful mozoljčkov - po obrazu, ušesih in vratu, pa še dol po prsih kakega. Tako da tudi komaj čakamo, da mine. P pravi, da je to od hormonov, ker se pri meni spreminjajo sedaj po nosečnosti... Hm.

(odgovor članu simin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: mozoljčki
25.7.2008 20:27:44   
jajula
čisto normalen pojav s katerimi se srečajo mnogi dojenčki - zgleda grozn, zato bi vsaka mamica rada umivala, mazala ipd. ampak je treba samo počakat. mi nismo niti z vodo kej bolj dodatno spiral, ker ima user posted image  občutljivo kožo in je boljš čim manj pipkat.so nas opozoril da lahko traja tudi 3 mesece no pa je blo v dobrih dveh tednih konc.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




2nd Hand Shop za otroška oblačila in opremo
Tanja74

Ali bi, če bi imele možnost, kupovale otroška oblačila in otroško opremo v t.i. Second Hand Shop-ih (preko interneta, v trgovini)

Da (59%)

Ne (35%)

Drugo (6%)


Število vseh glasov: 266

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!