Anitka
|
Dober večer! Pa sem spet tukaj v naših nadaljevanjih. Me že cel dan boli v vratu,da je joj, sploh, če se želim obrniti v levo stran. Zdaj pa ne vem:zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2: ali je to posledica včerajšnjega padca na smučišču ali nerodnega spanja:zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2: Upam, da bo bolečina do jutra minila. ASTRA upam, da si vse uspela zlikati. In jutri že odpotuješ?:(:(:(:( Še sreča, da se boš lahko vsakodnevno oglašala. Nocoj se pa lepo poslovi od :love: in od :kuza: in lepo potuj. Ja hvala za lepe želje, saj bi bila rade volje :nosecka: , a mislim, da tudi tokrat iz te moke ne bo kruha. Naj že priteče, da ne bom hodila vsake toliko časa preverjat - je ali je še ni.:grrr::grrr: Za smučanje pa mislim, da boš v tej sezoni še šla, ker je povsod ogromnooooooooooooo snega. Te bo že počakal. KOALA :(:(:(:( žal mi je, da te je :hudicek: obiskala. A me se ne damo, gremo do konca in še naprej,a ne? Sploh me fosilke, ki imamo že kar precej trdo kožo. Bo prišel dan, ko bomo tudi me celemu vesoljnemu svetu lahko zavpile - uspelooooooooo nam jeeeeeee. PIA 73 a si imela kaj osnov angleščine od prej, ali si popolna začetnica? Veš mene tudi mika, da bi šla na tečaj, a trenutno še nekaj oklevam. Moram najprej točno preštudirati kaj naj z mojim željenim študijem razrednega pouka. Šolnine so baje na pedagoški kar visoke.:zmeden::zmeden2: Pia sem videla tvojega sončka v eni izmed revij :bravo::bravo::bravo::bravo: EMAMAIR popolnoma razumem tvoje občutke. Jaz sem ti tudi zmeraj predstavljala, da bo pot do :duda: dosti lažja. Ko sem bila še v srednji šoli sem si mislila, da bomo načrtovali tako, da bo otrok rojen v poletnih mesecih, da bomo imeli piknike, zdaj pa mi je vseeno pa če bo rojen 29. februarja ali v najhujši zimi, samo, da bo. Ema vse bomo prišle do :duda: , če ne drugače pa pač s pomočjo ambulant. Pa pestke :miska::miska::miska::miska: da se te ne loteva kaka bolezen. TIA a ti pa si bila spet bolna? Le čuvaj se zdaj in upam,da si se do konca pozdravila. Kako pa kaj :duda:? PIKA 74 kje pa se ti potikaš? A :hudicek: še ni? Jaz se že tudi sprašujem, če niso tebe tam v narkozi oplodili, kaj? Mal heca, pa brez zamere,a prav?;) BAMBI upam, da še prideš kaj k nam, pa PI, UDB in ostale srečke :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: Punce lepo se mejte in se beremo, Anitka:metulj:
|