Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: verjamete v angele? 19.7.2008 13:16:13
|
|
|
|
Anonimen
|
A prek teh kart se pogovarjaš z angeli ali kako? Caffe, si že poskusila? A to se jih odkriva? Drugače pa verjamem v angele. Pa lahko rečem, da mi je Marija tudi že velikokrat pomagala. Samo marsikdaj se pozabim obrniti na njih. Lp
|
|
|
|
RE: verjamete v angele? 19.7.2008 13:54:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, karte so po mojem samo pripomoček s katerimi vzpostaviš kontakt z angeli, tisti, ki so bolj izurjeni so sposobni brez kart vzpostaviti stike oz. jim prisluhniti. Jz sem še čista začetnica.
|
|
|
|
RE: verjamete v angele? 19.7.2008 21:58:41
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: amaya Ja koga pa jaz ne poznam? mene Verjamem v angele, ne verjamem, da se pogovarjajo preko kart Podpis. Za prvo in drugo
|
|
|
|
RE: verjamete v angele? 19.7.2008 23:20:59
|
|
|
|
amaya
|
ok, res je....ne poznam kjave Poznam pa en kup krav
|
|
RE: verjamete v angele? 19.7.2008 23:24:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, verjamem.
|
|
|
|
RE: verjamete v angele? 19.7.2008 23:47:01
|
|
|
|
amaya
|
MIč: nekam gola si danes
|
|
RE: verjamete v angele? 19.7.2008 23:47:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya MIč: nekam gola si danes Ne razumem ?
|
|
|
|
RE: verjamete v angele? 20.7.2008 3:04:23
|
|
|
|
Noseckica
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya MIč: nekam gola si danes IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ne razumem ? Mič II, po moje, da amaya pogreša tvoj avatar
|
|
|
|
RE: verjamete v angele? 20.7.2008 9:04:12
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Noseckica IZVIRNO SPOROČILO: amaya MIč: nekam gola si danes IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ne razumem ? Mič II, po moje, da amaya pogreša tvoj avatar ja....a ni gola....ka si na nudl plažo začela hodit ?
|
|
RE: verjamete v angele? 20.7.2008 11:20:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: Noseckica IZVIRNO SPOROČILO: amaya MIč: nekam gola si danes IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ne razumem ? Mič II, po moje, da amaya pogreša tvoj avatar ja....a ni gola....ka si na nudl plažo začela hodit ? Aha. Ne, letos grem v planine, najbrz
|
|
|
|
RE: verjamete v angele? 20.7.2008 11:23:38
|
|
|
|
LoCa
|
no, moja sestra jih je že videla, pa tudi karte uporablja pogosto. jaz sicer v tale stvari težk verjamem ker sem zelo racionalno bitje, ampak odkar se seko ukvarja s tem recimo da videvam, da je nekaj na temu. me vemo, da je moj pes angel. in so bli kaki dogodki, ki so to potrdili. aja, sestra je bla enkrat pri eni punci, ki angele pokliče. ne bom govorila, so res bli tam. in ni edina, ki jih je vidla. js sicer nisem. razen mojga psa of kors
|
|
|
|
RE: verjamete v angele? 20.7.2008 17:03:58
|
|
|
|
Zamima
|
na neki svoj čuden način verjamem
|
|
RE: verjamete v angele? 20.7.2008 20:27:16
|
|
|
|
ZARA
|
Brez dvoma.
|
|
RE: verjamete v angele? 21.7.2008 8:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi jaz imam te karte.....pomagajo!
|
|
|
|
RE: verjamete v angele? 21.7.2008 8:43:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LEPOTIČKA55 tudi jaz imam te karte.....pomagajo! pri čem pomagajo?
|
|
|
|
RE: verjamete v angele? 21.7.2008 9:26:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi meni so pomagale, no zdaj imam pa karte boginje ki so res super. Če se fino skoncentriraš, meditiraš in vizualiziraš, zraven pa še prosiš boginje, no v tvojem primeru angelčke si prikličeš lahko kar želiš, zdravje, srečo, ljubezen....pomoč pri vsakodnevnih opravilih, karkoli
|
|
|
|
RE: verjamete v angele? 21.7.2008 22:59:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5 Tudi meni so pomagale, no zdaj imam pa karte boginje ki so res super. Če se fino skoncentriraš, meditiraš in vizualiziraš, zraven pa še prosiš boginje, no v tvojem primeru angelčke si prikličeš lahko kar želiš, zdravje, srečo, ljubezen....pomoč pri vsakodnevnih opravilih, karkoli A prosiš, potem se pa uresniči? Kaj pa če prosiš brez kart, tako v molitvi ali kot da se pogovarjaš z njimi?
|
|
|
|
RE: verjamete v angele? 21.7.2008 23:11:17
|
|
|
|
ključek
|
jaz imam tudi takšne karte...............bila sem tudi že na delavnici o angelih.............meni je to zelo zanimivo...........in ja, verjamem v .
|
|
|
|
RE: verjamete v angele? 21.7.2008 23:20:54
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja, verjamem v Angelčke! Če vam povem po resnici, vedno ko pridem do parkinga, kjer je vse polno, zaprosim Angela naj me zapelje do praznega mesta in vedno do sedaj me je! Samo verjeti moraš in ti pomaga, res!
|
|
|
|
RE: verjamete v angele? 21.7.2008 23:21:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Decembrka, tudi brez kart lahko samo angelčke pokličeš in jih prosiš za pomoč v dani situaciji in se vedno odzovejo. Jaz sem npr. danes zjutraj, ko sem morala peljati oba otroka plus v vrtec prosila angelčke, naj neha deževati. Vem, da se smešno sliši ampak ko smo šli v vrtec je prenehalo deževati, ko sem se vrnila se je pa spet ulilo. No za nekoga, ki se s tem ne ukvarja in ki v to ne verjame je to čisti nesmisel, meni pa se dogajajo neverjetne stvari. Če pa imaš karte si pa lahko malo bolje razjasniš situacijo, povejo ti npr. na kaj moraš biti pozorna, dajo ti bolj jasen vpogled v problem in podobno....
|
|
|
|
RE: verjamete v angele? 21.7.2008 23:22:02
|
|
|
|
massylou
|
Verjamem v angele. Pardon, verujem. Namesto kart imam pa kar rožni venec. Namesto knjig pa kakšno molitvico. Prav pride in fajn pomaga. Preizkušen recept.
|
|
|
|
RE: verjamete v angele? 22.7.2008 1:12:03
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Verjamem in velikokrat so mi že pomagali.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?