|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mooncup
17.7.2008 20:12:23   
Anonimen
Ker sem se full navadila med M imet tampone, za ponoči jih pa ne upam imeti, razmišljam o temle mooncupu, čeprav mi je bila na začetku nekak gravž user posted image .
Iskalnik mi sploh ne najde nič. user posted image  What else is new? Na spletni strani pa tud ne najdem točno tega, kar me zanima.

1. Zanima me cena in če lahko naročim preko spleta, če ne pa kje jo lahko kupim?

2. Ali tole kaj čuti, ko je notri vstavljeno?

3. Ali je problem tole zadevo dobit ven? user posted image

Hvala user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mooncup
17.7.2008 20:15:03   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2709883

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2008 20:19:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2709883

Hvala, meni pa napiše, da iskalnik ni našel nobenih zapisov, majke mu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2008 20:20:44   
Anonimen
Jaz samo Volgo nadomeščam user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2008 20:25:33   
katjes
http://www.lunette.si/

Tole prodajajo v DM-u!

Hothien, mi je pa zelo všeč tvoj podpis - se malo zamisliš!user posted image user posted image user posted image user posted image

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2008 20:28:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katjes

Hothien, mi je pa zelo všeč tvoj podpis - se malo zamisliš!user posted image user posted image user posted image user posted image

Hecno resničen, ne? user posted image

Glede mooncupa sem si pa po mojem kar premislila, ko sem prebrala tale komentar.

IZVIRNO SPOROČILO: Čupka

Joj, meni se pa to ne zdi ravno kul. Tamponi ne držijo umazanije not, če jih menjaš na 2 uri. Jaz jih morem v vsakem primeru, ker imam precej močne krvavitve. Saj v tej "skodelici" pa stoji menstrualna kri in če se premikaš, ves čas obliva maternični vrat. Joj, moram rečt, da me ta ideja v bistvu zelo skomina in mi je skrajno neprijetna. Brrrrr.
In kaj potem, kadar nisi doma....na javnih straniščih, ali v službi izlivaš vsebino v WC in potem spiraš pri umivalniku? Ne vem no....user posted image

Ponoči ko ležiš, se isto dogaja najbrž. user posted image

(odgovor članu katjes)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.7.2008 20:58:26   
helloKitty
V DMu je 30€. Jst ga imam samo čez dan, ponoči imam še vedno vložek (prva dva dni). Nič se ne čuti. Na začetku malo traja da dobiš grif še posebi ko ga daješ ven (vsaj jst sm rabla). Potem pa gre brez problema. user posted image

Đoli:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.7.2008 21:06:47   
Pikabu
Jaz jo imam tudi. Prvič sem jo uporabljala, pa mi je drugi dan malo prišlo ven, pa še čutila sem jo precej. Ne vem, a je nisem prav vstavila ali kaj je bilo narobe, pa občutek sem imela, da mi je sama zlezla dol. Naslednji mesec je pa nisem dala noter. Se mi ni dalo ukvarjati s tem. Jo imam pa še namen preizkusiti in se je malo navaditi. 

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.7.2008 22:10:17   
Lunc_a
http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=37050

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.7.2008 10:33:25   
ledenka

1. Zanima me cena in če lahko naročim preko spleta, če ne pa kje jo lahko kupim?

Stane cca. 30 EUR. po spletu lahko naročiš pri Štorklju, sicer pa se prodaja v DM (samo tam se imenuje Lunette)

2. Ali tole kaj čuti, ko je notri vstavljeno?

Če je pravilno vstavljeno, se ne čuti user posted image  rabiš pa malo vaje, da ugotoviš, kako vstavit.

3. Ali je problem tole zadevo dobit ven? user posted image

Ne. pritisneš in pokuka ven toliko, da jo zgrabiš s prsti. imaš sicer tudi pecelj, samo jaz sem ga odrezala, ker me je motil.

Kar se tiče higiene - na javnem wcju vzamem notem mokro papirnato brisačo in obrišem, pa je. dobiš pa tudi robčke z dezinfekcijskim sredstvom.

po tem, ko sem začela uporabljat tole, nimam več problemov z vnetji, pa M imam krajše. če moram slučajno kdaj uporabit tampon ali vložek (če dobim M ko sem zunaj, npr.), me že vse srbi user posted image  

skratka, jaz priporočam. user posted image  sem zadovoljna uporabnica že več kot leto in pol user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?