Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
AL SENSE - testi za ugotavljanje uhajanja plo... 27.2.2005 17:48:42
|
|
|
|
Pia73
|
Ti testi so res TOTALNO ZANIČ :(( Včeraj sem tega vraga imela 12 ur gor in z velikim pričakovanjem čakala rezultat. Testi niso ravno poceni - 3 kom stanejo 3.750 SIT, pa ni problem jaz bi za razrešitev problema, dala za en test toliko, da bi le bila potolažena in ne lažno vznemirjena. Skratka meni je ta test sicer rahlo zbledel, ni bil več zelo moder ali zelen, ni pa bil niti rumen,..Tak šekast! Groza,.. In OBUP;... In ŽALOST,... :( Velika žalost,.. :(:(:( Saj to niso heci, če ti plodovnica odteče v 19t se :duda: ne obdrži. In seveda sem danes šla h G. In je hvalabogu vse v redu. mi je pa rekel G, da je že videl take teste kot je moj in da bi on mislil enako kot jaz. Je rekel, da če bi hoteli biti ti testi zelo natančni bi mogli biti zelo zelo dragi, kar pa niso. Take zelo občutljive imajo pač samo oni. Skratka, če se še kateri zgodi, da ji kaj odteka pa ni sigurna kaj je to naj gre raje kar h G, ker na koncu itak moraš iti, samo negotovosti se rešiš.
|
|
|
|
AL SENSE - testi za ugotavljanje uhajanja plo... 27.2.2005 17:57:00
|
|
|
|
rozi81
|
O Pia :bravo::bravo::bravo::bravo: samo da je vse OK. zdej pa hitr počivat pa živčke spočit od napetosti ki si jo preživljala. Samo da je vse uredu! :rozica::rozica::rozica: LP S:nosecka: in :duda:23t
|
|
|
|
AL SENSE - testi za ugotavljanje uhajanja plo... 27.2.2005 17:58:57
|
|
|
|
Pia73
|
Sej sem prespala pol popoldneva, po taki noči.
|
|
|
|
AL SENSE - testi za ugotavljanje uhajanja plo... 27.2.2005 18:03:20
|
|
|
|
rozi81
|
Ti čist verjamem! Jst bi pomojm cel tedn. Ampak zdej je vse ok! A si še v službi?
|
|
|
|
AL SENSE - testi za ugotavljanje uhajanja plo... 27.2.2005 18:09:44
|
|
|
|
CIPRESA
|
Pia73 v kakšni količini ti je to uhajalo,tudi jaz sem in tja spustim kakšno kapljico, ampak do sedaj nisem delala nobene scene, ker sem mislila da je to normalno, saj imamo v nosečnosti itak povečan izcedek, zdaj pa si me kar malo prestrašila. LP CIPRESA
|
|
|
|
AL SENSE - testi za ugotavljanje uhajanja plo... 27.2.2005 18:31:43
|
|
|
|
cmokec
|
Vidiš, da je vse v redu. :bravo::bravo::bravo: Naj tako tudi ostane. :angel::miska::angel::miska: cmokec
|
|
|
|
AL SENSE - testi za ugotavljanje uhajanja plo... 27.2.2005 19:56:08
|
|
|
|
spacey
|
Joj Pia73, hvalabogu da je vse ok...je tudi mene skrbelo kaj je zdej to. Superca, samo da si se pomirila. :bravo: Velik šopek :rozica::rozica::rozica: zate. Lp; P 9nebesa še 22 dni
|
|
|
|
AL SENSE - testi za ugotavljanje uhajanja plo... 27.2.2005 21:41:25
|
|
|
|
Pia73
|
Hvala punce,... :rozica: Cipresa verjetno res ni panike. Jaz sem se enkrat ponoči kar mokra zbudila, sedaj pa kakih par kapljic pade samo od sebe ven,... Prvič nisem delala panike, pa je dr. Pušenjak rekel, da je to zrelo za pregled,...Pol pa se je tako po malo dogajalo, pa sem kupila te vložke, pol pa tisti bedast rezultat,.. Samo to je moja druga nosečnost in prvič nisem imela takih problemov, vmes pa 2 s.s. Kaj pa vem kaj je krivo? Samo, da je vse v redu,... :bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?