Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečniški koledar na rr? 17.7.2008 11:29:08
|
|
|
|
emaa
|
Če si noseča 7t 5/7, si v 8 tednu.
|
|
|
|
RE: nosečniški koledar na rr? 17.7.2008 11:55:08
|
|
|
|
glen
|
o.k. hvala,pol sem prav razumela.
|
|
|
|
RE: nosečniški koledar na rr? 17.7.2008 12:29:50
|
|
|
|
mateyka
|
mene pa zanima kako izklopit ta koledar. jaz sem že eno leto v 42 tednu
|
|
|
|
RE: nosečniški koledar na rr? 17.7.2008 12:46:48
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka mene pa zanima kako izklopit ta koledar. jaz sem že eno leto v 42 tednu Obrni se na rr team in bodo uredili.
|
|
|
|
RE: nosečniški koledar na rr? 17.7.2008 14:29:41
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 IZVIRNO SPOROČILO: mateyka mene pa zanima kako izklopit ta koledar. jaz sem že eno leto v 42 tednu Obrni se na rr team in bodo uredili. pa ne mi rečt, da ni gumba za izklopit?
|
|
|
|
RE: nosečniški koledar na rr? 17.7.2008 15:47:10
|
|
|
|
AnciM
|
A kaj podobnega za dojenčke pa ne obstaja? Ne tedenski ampak vsaj mesečni. Bi po porodu tistega uklopil in bi kazalo kako se naj bi mali razvijal.
|
|
|
|
RE: nosečniški koledar na rr? 17.7.2008 16:48:47
|
|
|
|
mojsoncek
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnciM A kaj podobnega za dojenčke pa ne obstaja? Ne tedenski ampak vsaj mesečni. Bi po porodu tistega uklopil in bi kazalo kako se naj bi mali razvijal. RR-jevega ni... jih je pa polno drugih, npr. www.lilypie.com in podobni... malo pogooglaj za baby ticker
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 17.7.2008 16:49:43 >
|
|
[Brisano sporočilo] 17.7.2008 16:55:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: nosečniški koledar na rr? 17.7.2008 19:52:32
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 IZVIRNO SPOROČILO: mateyka mene pa zanima kako izklopit ta koledar. jaz sem že eno leto v 42 tednu Obrni se na rr team in bodo uredili. pa ne mi rečt, da ni gumba za izklopit? Ne, ni. Jaz sem prosila menda Jernejo rr preko zs, ampak ker po nekaj dneh ni bilo odgovora, mi je Jančika pomagala. Prosi njo.
|
|
|
|
RE: nosečniški koledar na rr? 17.7.2008 21:38:06
|
|
|
|
mateyka
|
ah, če je pa tko neumen narjen, bom pa še naprej v 42 tednu - sem že eno leto, sem se navadla
|
|
|
|
RE: nosečniški koledar na rr? 18.7.2008 9:38:02
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Ja, drugače je pa na nosečniškem koledarju narobe napisano. Jaz sem noseča 20 tednov in dva dni, se pravi sem v 21. tednu nosečnosti. Na RR mi pa piše, da sem noseča 21. tednov. Jaz, pikolovka, se moram v vse vtaknit....
|
|
RE: nosečniški koledar na rr? 18.7.2008 9:47:56
|
|
|
|
5ra_28
|
Ja, meni tudi vedno računa, v katerem tednu sem, ne pa koliko dopolnjenih je že za mano. Čeprav piše pa obratno. To pa zato, ker prvih 6 dni po ZM, še v bistvu ni en teden, ampak šele teče prvi teden, koledar pa je nastavljen že z enim tednom. In tako prihaja potem do enotedenskega zamika. Saj bi bilo vse ok, samo če bi pisalo: ste v xx tednu, ne pa noseči ste xx tednov. uživajte na deževen petek, lp
|
|
RE: nosečniški koledar na rr? 18.7.2008 9:53:48
|
|
|
|
Splet.Ka
|
5ra, se strinjam:)
|
|
RE: nosečniški koledar na rr? 18.7.2008 11:38:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka mene pa zanima kako izklopit ta koledar. jaz sem že eno leto v 42 tednu FAQ
|
|
|
|
RE: nosečniški koledar na rr? 18.7.2008 12:08:48
|
|
|
|
mateyka
|
hothien, to mi je pa res ful neumno narejeno (sorry da tako rečem - vse ostalo avtomatizirano, brisanje, ko rodiš, pa ne ) - ful nosečnic je tukaj gor, pa naj vsaka posamezno kontaktira osebje RR, da ročno brišejo koledarje? ne vem no, call me picky, ampak to mi je to krneki..
|
|
|
|
RE: nosečniški koledar na rr? 18.7.2008 22:32:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka hothien, to mi je pa res ful neumno narejeno (sorry da tako rečem - vse ostalo avtomatizirano, brisanje, ko rodiš, pa ne ) - ful nosečnic je tukaj gor, pa naj vsaka posamezno kontaktira osebje RR, da ročno brišejo koledarje? ne vem no, call me picky, ampak to mi je to krneki.. Vem, ampak žal je veliko stvari na RR še nedelujočih in še veliko neizpolnjenih obljub.
|
|
|
|
RE: nosečniški koledar na rr? 20.7.2008 2:08:44
|
|
|
|
arabela*
|
meni pa čisto točno kaže
|
| Stran: [1] |
GHdejziKoliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?1 (
25%)
2 (
26%)
3 (
32%)
4 (
7%)
5 (
11%)
Število vseh glasov: 332Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!