|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: baby cheeck mini
27.7.2008 12:23:51   
*Junona*
Ta test baby check je za en kuser posted image . Ne morem drugač rečt. CB včasih pokaže lažno negativno, če je premalo hormona, nikoli pa ne pokaže lažno pozitivno - baby check pa velikokrat. Imam doma še 2 in jih bom stran dala.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.7.2008 12:52:39   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Ta test baby check je za en kuser posted image . Ne morem drugač rečt. CB včasih pokaže lažno negativno, če je premalo hormona, nikoli pa ne pokaže lažno pozitivno - baby check pa velikokrat. Imam doma še 2 in jih bom stran dala.

junona! tebe pa že nekaj časa iščem!! user posted image user posted image user posted image  očitno imava drugačne timinge!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Želim ti da ti CB čim prej pokaže user posted image  oziroma velik + !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še mal za srečo.... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.7.2008 17:21:19   
*Junona*
Aqua77, hvala za lepe želje.

Tudi jaz ti želim enako. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 28
28.7.2008 9:24:51   
sensi
Majch,hvala za user posted image user posted image user posted image .Nimam kaj druga kot da se zberem in gremo v novi boj.Ena user posted image  mi pa že ne bo pokvarila vsega,pa čeprav sem trenutno tko boga da je bog pomagi.Porabla sem,od sobote do zdaj že 2 paketa vložkov in to tistih ko plenička.Z mene pa še kr letijo sami kosi.
Vsako zlo za neki doberga,bojo pa plodni dnevi glih ko bova na morju,tko da bomo pa tam bolj user posted image user posted image user posted image pridni.Saj veste kako pravijo " Naključij v življenju ni,vse je z namenom ".Bolj ko vse skupaj spremljam ,bolj mi je jasno da bo to kr držalo,čeprav vem da bojo vseeno še vzponi in padci,solze in smeh.Lep sončen dan vsem ki me berete.

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
28.7.2008 10:10:53   
aqua77
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 30
28.7.2008 11:20:11   
giotti
Sensi in ostale... V lažno pozitivne teste ne verjamem, če sicer nisi na kakšnih tabletah oziroma karkoli, ka bi povzročilo lažno pozitiven test. Lažno negativen je zelo hitro, ker je pač premalo hormona, ampak pozitiven pa ne more kar tako biti. Tako da gotovo je prišlo do splava. Če se želiš še bolj prepričat, pa naredi še clear blue, ker zelo redkokdaj se hormon takoj izloči ob krvavitevi in so testi še njakaj časa pozitivn. Tudi meni se je splav zgodil zelo hitro po tem, ko je bil plusek, pa če ne bi šla k zdravnici preverit, še vedla ne bi, da sem bila noseča, tako da... Pa potem so pregrado odkrili, ki je mogoče povzročila splav, tako da še hvala bogu, da se je tako izteklo kot se je, tako zgodaj mislim.
Pa velik sreče user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 31
28.7.2008 14:37:41   
sensi
Giotti,ne rečem,da nimaš prav,sam kaj ko je pa bilo res tako!Vse je možno,tudi sama bi še pred 1m napisala skoraj do popolnosti enak tekst kot si ga sama napisala.....sedaj sem pa lahko samo tiho,ker se mi je zgodilo ravno tisto ( kot ponavadi ) v kaj nisem verjela, po 16 dneh zamude ,CB ---,potem BC + in pol ure za tem user posted image ,naredila še enkrat v roku 2 ur CB in spet -----.Po vsej tej proceduri verjamem da mi je BC pokazal lažno pozitivno,če obstaja možnost,da si mi od silne želje že meša je pa moj dragi videl da je bila na BC res črtica. Pa saj je zdaj itak vseeno, + ali - na najino žalost user posted image nisem.
Res nam pa vsem skupaj  želim čim prej 1debel +

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 32
28.7.2008 14:41:17   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: sensi

Giotti,ne rečem,da nimaš prav,sam kaj ko je pa bilo res tako!Vse je možno,tudi sama bi še pred 1m napisala skoraj do popolnosti enak tekst kot si ga sama napisala.....sedaj sem pa lahko samo tiho,ker se mi je zgodilo ravno tisto ( kot ponavadi ) v kaj nisem verjela, po 16 dneh zamude ,CB ---,potem BC + in pol ure za tem user posted image ,naredila še enkrat v roku 2 ur CB in spet -----.Po vsej tej proceduri verjamem da mi je BC pokazal lažno pozitivno,če obstaja možnost,da si mi od silne želje že meša je pa moj dragi videl da je bila na BC res črtica. Pa saj je zdaj itak vseeno, + ali - na najino žalost user posted image nisem.
Res nam pa vsem skupaj  želim čim prej 1debel +

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 33
28.7.2008 15:37:53   
sensi
aqua77 user posted image user posted image user posted image user posted image   za podporo .Brez veliko filozofiranja grem v nov krog user posted image user posted image .Če prej ne, bom poročala okoli 26.8.kako in kaj itak da upam nauser posted image user posted image .

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?