|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SPET NI
27.2.2005 14:42:33   
larisa
Punce,
sicer nimam doma interneta zato sem skočila k prijateljici da vam povem, ker sem takooo žalostna da spet ni uspelo.:((:((:(( Ta mesec sem res upala, mislila, .....da bo ker sem bila tretji mesec na klomifenu, pa so vsi govorili da tretji mesec uspe, pa ni.
Sedaj me čakajo nove preiskave, možne operacije, hormoni......ampak sem takoooo naveličana, da sploh ne vem če bi šla k G?! Verjetno je to trenutno od razočaranja, pa bom jutri že drugače mislila ampak zaenkrat bi se kar ulegla in prespala ene par let da bi na vse tole mal pozabila.
Pozdravljam vas in pogrešam branje naših klepetov....:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   SPET NI
27.2.2005 14:46:07   
pika74
Ojla larisa,

Ne bit :(, ker s tem ne bo nič boljš. Pejt ven, na svež zrak, pa mal na sneg. Life goes on. Zdele ne morš nič spremenit. Ko boš šla na preiskave, bojo pa že vidl, kje je problem. Pol pa naprej. Sam ne se sekirat, ker ti nisi nč kriva, da je tko.

Pa glavo gor:miska:

LP
Pika74
:metulj:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   SPET NI
27.2.2005 15:08:52   
Žan Luka
Živijo Larisa!
Sej vem, da si :( , ampak poskusi čim manj misliti na to in ko boš najmanj pričakovala boš zagledala :roza:. Saj vem, da je hudo, ampak tudi mi smo se matrali 6 mesecev in, ko se sploh nisem več obremenjevala sem kmalu za tem zagledala pozitiven nos. test :modri:.
Ne se sekirat, pa ko bo :roza: , le sporoči!!!!!!!
LP:sloncek:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   SPET NI
27.2.2005 15:55:59   
mujcek
oj larisa ne sedaj obupat, ko se že tako dolgo trudiš-treba je it do konca pa boš vidla, da bo :)
Mislim, da boš jutri boljše volje in boš drugače razmišljala :love:

Daj povej ali si test naredila ali je :hudicek: prišla? Jaz še vedno čakam kaj bo, M še ni, testa pa tudi še ne bi rada delala, da ne bo še večjega razočaranja :(

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   SPET NI
27.2.2005 16:16:58   
Pia73
Draga Larisa,

Veš marsikateri je uspelo šele po prenehanju jemanja Klomifena (npr. Joni), ker Klomifen vpliva tudi po prenehanju jemanja,... Tako, da ni še vse izgubljeno,..

Sicer pa hvalabogu, da je medicina tako razvita, da lahko dela čudeže,... Ti bodo pač pomagali priti do :duda: , če ne bo šlo drugače,.. Žalost pa le izjoči nato pa naprej v nove boje,... :rozica:

Pa srečno,... :rozica:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   SPET NI
27.2.2005 18:10:54   
Anitka
:rozica::rozica::rozica:Hoj draga moja Larisa!:rozica::rozica::rozica:

Žal mi je, da spet ni šlo. A verjamem, da bo kmalu prišel dan, ko nas boš vsa ponosna razveselila z novičko o tem, da pričakujeta :duda: Če ti bo lažje se malce razjokaj. Potem pa gremo pogumno le še naprej. Zavedati se moramo, da smo vsak dan bližje našim :duda::duda::duda::duda:

Draga moja tukaj smo, s tabo smo in uspelo nam bo!

Pa pa,

Anitka:metulj:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   SPET NI
27.2.2005 19:16:48   
Joe
Ne obupaj. Veselo in čim bolj neobremenjeno, za nekim mirnim zaupanjem v prej ali slej, pa boš imela kar največje možnosti, pa še dobro počutje vmes.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   SPET NI
27.2.2005 22:25:49   
Kornelija
Draga Larisa,:rozica:

verjemi, da bo tudi tebi in ostalim puncam uspelo!
Tudi meni je zamujala:hudicek:, danes pa je že tukaj ta grdi izcedek..Seveda tudi mene stiska pri srcu od razočaranja, ampak si neprestano ponavljam SAJ BO; ENKRAT BO USPELO!!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   SPET NI
28.2.2005 8:08:59   
larisa
hvala vam punce za spodbudo:rozica::rozica::rozica:
Danes je že bolje in jutri bo še bolje:bravo:

Mujcek ker mi je 2 dni zamujala sem delala test, pa je bil neg., pol sem dobila izcedek, danes pa mi je BT padla. Sedaj naj pa hitro pride ta grda :hudicek:.

HVALA VAM!!!!:angel:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   SPET NI
28.2.2005 11:51:38   
Urša76
larisa, sorry, ker sem pozna...
ampak vseeno: potolaži se, pojdi naprej in nikar prosim ne obupaj...

:angel: da te pazi & :pujs: za srečo,
u

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?