Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
iščem gospodinjo za občasna čiščenja v LJ 27.2.2005 14:30:52
|
|
|
|
SANDY
|
Velik nas ima otročke, tudi dva ali več..samo sama ne bi pustila da mi nekdo tuj brsklja po stanovanju ;)
|
|
|
|
iščem gospodinjo za občasna čiščenja v LJ 27.2.2005 14:39:13
|
|
|
|
Primoza
|
Mi jo pa imamo in smo zelo zadovoljni - velik prihranek pri času!
|
|
|
|
iščem gospodinjo za občasna čiščenja v LJ 27.2.2005 14:55:11
|
|
|
|
jasnicka
|
a si iz lj? pa bi morda tale vasa pomocnica rada se kje zasluzila?
|
|
|
|
iščem gospodinjo za občasna čiščenja v LJ 27.2.2005 15:13:23
|
|
|
|
Pupica
|
uuuuuu primoza, tvoja ženka se ima pa fajn:)-:)- Sam jaz sem tako skeptična kot SANDY, ne bi rada da bi kdo brskal po mojih stvareh.Sva sicer imela čistilko najeto, vendar le za taka dela kot so čiščenje okn, tal, ... Ostalo sama naredim ali ne naredim:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
iščem gospodinjo za občasna čiščenja v LJ 27.2.2005 15:55:05
|
|
|
|
jasnicka
|
ja, saj za takšne stvari bi tud jaz najela čistilko - samo da mi 1x na teden posesa, pomije tla, okna, kopalnico in mogoče kaj zlika.vse ostalo bom ze nekako sama nardila . al pa ne bom:)))) punce, a poznate kakšno in jo priporočate - prosim pošljite mi kakršnekoli podatke.
|
|
|
|
iščem gospodinjo za občasna čiščenja v LJ 27.2.2005 17:39:33
|
|
|
|
SANDY
|
Šipe 5x na let spucam, sesam, pa pomivam 1x do 2x tednsko, peglam 1x na 14 dni, tako da mi znese in se niti ne obremenjujem z vsakim prahcom :)-
|
|
|
|
iščem gospodinjo za občasna čiščenja v LJ 27.2.2005 17:55:38
|
|
|
|
ankaa
|
Tudi jaz sem bila od začetka zelo skeptična, glede zaupanja v neznanega človeka. Je pa tako, da človeka malo oceniš že na prvi pogled, izbereš tistega, ki se ti zdi najbolj zaupanja vreden, intuicija pač. Je pa tako, da je gospa ki nam čisti, prihaja k nam od 1 tedna pred mojim porodom, sedaj sem še vedno na porodniški in sem vedno ko čisti doma. To mi je boljši občutek, človeka bolje spoznaš do službe, ko ji bomo zaupali ključe stanovanja.
|
|
|
|
iščem gospodinjo za občasna čiščenja v LJ 27.2.2005 18:17:54
|
|
|
|
jasnicka
|
ankaa, pa si iz lj?
|
|
|
|
iščem gospodinjo za občasna čiščenja v LJ 27.2.2005 18:33:42
|
|
|
|
Primoza
|
Žal ankaa stanuje pri primoza.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?