|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uvajanje GH
16.7.2008 9:12:54   
selma2
No verjetno je bilo že napisano in upam, da mi boste vseeno odgovorile. Moj je zdaj star 5 mesecev in slaba 2 tedna. Začela sem z uvajanjem GH, ker moram 1.9. že v službo in gre moj na porodniško (tak, da mi ga ne rabi vozit vsaki 2-3 ure). Zdaj pa imam problem. Probali smo jabolko in korenček in je ful lepo jedel, danes pa sm mu dala oboje skupaj pa ni hotel jesti. Najprej je z navdušenjem probal pol pa ni več hotel odpreti usta. Kaj bi lahko to bilo?
Drug problem je ta, da ponoči sploh več ne spim saj se zbuja na 1-2 uri in zahteva ziziko. Probala sem mu že dati riževo sluz pa ni pomagalo. Kaj lahko naredim? Zelo bi bila vesela vaših odgovorov, ker ne vem kako bo to ko bom šla v službo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uvajanje GH
16.7.2008 9:35:35   
mateyka
Najprej je z navdušenjem probal pol pa ni več hotel odpreti usta. Kaj bi lahko to bilo?

tipično za uvajanje hrane recimo? user posted image
naša en čas ni marala banane, se je zgleda zasitila okusa, samo potem je bla pa spet ok. naša ne mara korenčka recimo. če ga dam kam ful malo še gre, drugače pa no way - pa kaj čem? okusi se pa tamalim spreminjajo vsak teden. naša zdaj npr. ne mara nič s čokoladnim ali lešnikovim okusom (čokolino, čokolešnik, lumpi krema..), niti nobenih monte mlečnih krem, pudingov.. predvidevam pa, da ji bo enkrat vse to še preveč dobro user posted image

riževa sluz je pa ja ful zaničuser posted image kako mleko/čaj za ponoči recimo? lahko si ga spumpaš ali pa AM?

< Sporočilo je popravil mateyka -- 16.7.2008 9:36:05 >

(odgovor članu selma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.7.2008 17:45:29   
selma2
Hvala za odgovor.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.7.2008 19:58:09   
Paštetka
Če se hoče dojiti, mu daj dojko, če pa se odločiš, ga ponoči ne več tako pogosto dojiti, ker meniš, da ni toliko lačen, pa mu enostavno ne daj in ga kako drugače potolaži. To je samo tvoja odločitev.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu selma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2008 12:55:38   
selma2
No zvečer sem mu dala dojko pol pa še tisto kašo od hipp-a za lahko noč po 4 mesecu. No spal je ko bomba od 21 do 3.30 pol sem mu pa dala sam dojko pa je spal skoraj do 8-ih. Tako, da mu bom probala dati danes samo dojko pa, da vidim, če je le imel fazo zagona rasti, saj mi je v slabih 2 tednih zrastel za 3 cm.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.