Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj bo dobrega za kosilo 27.2.2005 9:36:23
|
|
|
|
Taša
|
Mi bomo imeli kar golaž in testenine... Nam je golaž ostal od včeraj... ker sem ga skuhala, ker imamo delo in danes nimam časa veliko kuhati...
|
|
|
|
kaj bo dobrega za kosilo 27.2.2005 9:37:25
|
|
|
|
dory
|
Pri nas se moja mami drzi tradicionale..tiste ta gorenjske...goveja zupca,tenstan krompir in pecenka....ne bom rekla,da se ravno pritozujem:)-
|
|
|
|
kaj bo dobrega za kosilo 27.2.2005 9:38:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Mi bomo jedli puranje zrezke v gorčični omaki pečene v pečici in na koncu gor zapečen sir! Priloga bo riž! SOlata pa zelena! Sem pa že naredila pudingovo pecivo z leibnitz keksi! Za juho se bodo pa odločili gostje (moji starši) in moj dragi, bo pa kar iz vrečke! Pa dober tek! Bojana
|
|
|
|
kaj bo dobrega za kosilo 27.2.2005 9:40:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Popravek- puranje zrezke v gorčični marinadi! Zelo enostavno in zelo hitro gotovo!
|
|
|
|
kaj bo dobrega za kosilo 27.2.2005 9:54:18
|
|
|
|
india
|
Stefani pečenko,malo drugačno in sicer francosko štruco oblečeno v meso, pa krompir in zeleno solato, juha verjetno tudi kakšna ( še ne vem in mi je ni za kuhat....), sladica...to se bodo pa punce potrudile in še ne vem.....:miska:
|
|
|
|
kaj bo dobrega za kosilo 27.2.2005 9:58:19
|
|
|
|
ZARA
|
Ajmoht!!
|
|
|
|
kaj bo dobrega za kosilo 27.2.2005 10:11:26
|
|
|
|
p@tricij@
|
mi bomo pa imeli juho, pražen krompir, kislo zelje, pečenice in krvavice. uh, sem že lačna.
|
|
|
|
kaj bo dobrega za kosilo 27.2.2005 10:19:45
|
|
|
|
Meggi
|
jAZ PA ŠE NIMam ideje. Mal nagajivo čakam da nas bo katera babica povabla na kosilo. Sam zgleda da bo iz tega nič. Kaj je Bojana s tistim leibnitz pecivom. Bomo pa verjetn šli rajš še mal na sneg uživat, kot pa cel dan za špojhrtom.
|
|
|
|
kaj bo dobrega za kosilo 27.2.2005 10:20:53
|
|
|
|
kalimero
|
Puranove zrezke na žaru in riževo solato s papriko. Sicer nimam nič proti tradicionalnim slovenskim nedeljskim kosilom, sama pa jih nikoli ne prakticiram.
|
|
|
|
kaj bo dobrega za kosilo 27.2.2005 10:30:00
|
|
|
|
Amai
|
pr nas bo pa tud tradicionalno - goveja juha (kuhana že včeraj), pa pečen krompir in pečenka, zelena solata, pa od včeraj je še marmorni kolač...je najlažje, sam v pečico ruknem, pa se peče samo, ne rabim skoz svetit v kuhinji...:)
|
|
|
|
kaj bo dobrega za kosilo 27.2.2005 11:10:30
|
|
|
|
Mojca20
|
Makaronflajš pa pir!;)
|
|
|
|
kaj bo dobrega za kosilo 27.2.2005 11:54:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Pojma nimam. Upam, da ne bo juha:)-
|
|
|
|
kaj bo dobrega za kosilo 27.2.2005 17:23:40
|
|
|
|
Anonimen
|
No, zdej pa lako povem, kaj smo jedli:) Pečene sv. zrezke (no, jaz sem piščančji file), krompir (neki napol tenstan) pa zeleno solato.:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?