|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lasersko odstranjevanje dlačic
15.7.2008 18:45:21   
CHICA 83
Pozdravljene!

Upam, da mi boste lahko pomagale: zanima me če ima katera izkušnje s tem načinom odstranjevanja, pa kako učinkovito je, pa kam se splača to it v Ljubljani. Koliko terapij je potrebnih za trajno odstranitev?
Ali je ful boleče?
Hvala že vnaprej, za odgovore. Veliko sem že prebrala o tej metodi, ampak vseeno raje izvem iz prve roke.

Hvala, hvala -obupana....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lasersko odstranjevanje dlačic
16.7.2008 10:46:48   
malania
Živjo!

Nimam izkušenj s tem, ampak sem ravno zadnjič spraševala o tem kozmetičarko, ker se tudi jaz zanimam za to. Edini problem pri meni so dinarčki user posted image . Cena je nekaj čez 400€, ampak je rekla, da lahko naredi 400€ (s popustom) - za cele noge. Moraš pa iti večkrat (mislim da okoli 6×), ker se baje dlake z laserjem uničijo le v fazi rasti, tako da moraš čakat da začnejo rast (če je še kaka skrita), tako nekako sem razumela. Baje ne boli popolnoma nič user posted image  toooo (ne pa voskanje) user posted image .

LP

(odgovor članu CHICA 83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.7.2008 11:15:54   
Anonimen
6x400 EURuser posted image ....auč!

(odgovor članu malania)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.7.2008 11:31:54   
*Junona*
Al je 400 evrov vse skupaj?

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.7.2008 18:59:33   
jakaracman
Jaz hodim na podpajske.Sem bila 2x in bo treba še 3x.Hodiš na 10 tednov, vsakič daš za podpajske 90 eur obe skupaj.Meni ni tako grozno, so se mi že ful razrečile, hodim v Dermal studio v Trzinu.Kozmetičarka tam se res spozna.Čez par let moraš to ponovt recimo spet 1x.Bolj se splača bikini predel, podpajske kot pa noge.Noge so krasne z voskom.Fino je če tretmaje začneš septembra, saj si do poletja potem gotova.Področje namreč ne sme biti izpostavljeno soncu pred in po tretmaju 14 dni.A pa še to boli malo in ni preveč zoprno.

< Sporočilo je popravil jakaracman -- 16.7.2008 19:01:33 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

je vas mož ljubosumen brez pravega razloga?
cupacups

da (26%)

ne (74%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!