BONI*
|
Ker Luka trenutno spi, naj se predstavim še jaz. Sem iz Ljubljane, stara sem 28let, koruznica Luka se je rodil 12.12.2004 ob 22:48. Ob rojstvu je tehtal 4000g, meril 52cm, obseg glavice 37 cm No in sedaj se je zbudil, zato nadaljujem kasneje... ko smo bili 9.2.05 pri pediatrinji, je meril 57cm in tehtal 5560g, danes pa jih ima že nekaj čez 6kg (tehtanje na domači tehtnici) In kaj znamo: veliko se smejimo potihem in na glas, veliko se pogovarjamo, malo kregamo (jokamo), Luka se zan obrniti iz trebuha na hrbet in kar je še lažje, iz boka na hrbet, zelo rad ima, kadar ga potegnem za rokice in se vsede (seveda ne sedi sam), v banjici čofota da šprica na vse strani, kravice pase, prstke cuza, glavico obrača, Zvečer sam zaspi v posteljici-seveda z malo joka, dudico in uspavanko na baby phonu, pa mami ali oči ga morata pridet malo pogledat in po ličku pobožat. Luki je uspelo že parkrat prespati celo noč, sicer pa se zbuja 1x na noč za jest in nato pridno nazaj zaspi. Ker pa je rana ura zlata ura, smo ponavadi že ob 7h pokonc:( Pridno se dojimo, pridno lulamo in kakamo, Luka je zelo rad nagec in ful sovraži oblačenje Zelo rad se igra v svoji stajci pod igralnim mostom (zdrži tudi 1/2 ure sam), rad sedi v svojem prestolu (ležalnik), rad sodeluje v debatah nas odraslih Veliko hodimo na sprehode Drugega se pa sedaj ne spomnim Moram pa povedati še to, da je pravi mali:angel:,mamin:love: in da je nasplošno zelooo priden:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Lp, Boni
|