Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
jane Slalom Pro + CAPAZO KOŠARA - uporabnice 15.7.2008 9:14:08
|
|
|
|
astrea
|
Pozdravljene ! Ker sem pregledala že vse odgovore na iskalniku, pa pravega nisem našla, bi rada zastavila tu vprašanje. Gre se za to, da smo kupili sistem: trikolesnik + jajčka + globoka košara CAPAZO PRO. Uporabnice omenjene košare sprašujem, ali se košara po montaži na ogrodje vozička tudi vam guga???? Pri nas se, pa me to zelo bega, čeprav sem iz italijanske trgovine dobila odgovor, da je to prav, ker oponaša zibko in ne ogroža stabilnosti ter varnosti. Upam, da jo prav montiram - samo nastavim in potisnem, dokler se ne zaskoči. Hvala za odgovore
|
|
|
|
RE: jane Slalom Pro + CAPAZO KOŠARA - uporabnice 15.7.2008 13:18:23
|
|
|
|
ribicau
|
Zdravo! Mi smo kupili Jane Slalom pro in capazzo košajo lani januarja (modre barve)! Jest se nič ne spomnim, da bi se kaj fejst gugalo, malo mogoče se premika, ampak da bi se pa gugalo, pa ne vem! In ja, potisneš košaro na voziček in se zaskoči. Če se zaskoči potem ni nič narobe.
< Sporočilo je popravil ribicau -- 15.7.2008 13:19:12 >
|
|
|
|
RE: jane Slalom Pro + CAPAZO KOŠARA - uporabnice 19.7.2008 1:28:53
|
|
|
|
lindy
|
Ja košara se malo maje, samo to tako mora bit. Mene pa še zanima, če katera vozi dojenčka v košari v avtu, namesto lupinice, vem da ni po zakonu, samo men se zdi da je otrok bolj varen v košari, se jo da bolj pritrdit!
|
|
RE: jane Slalom Pro + CAPAZO KOŠARA - uporabnice 21.7.2008 19:12:59
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: lindy Ja košara se malo maje, samo to tako mora bit. Mene pa še zanima, če katera vozi dojenčka v košari v avtu, namesto lupinice, vem da ni po zakonu, samo men se zdi da je otrok bolj varen v košari, se jo da bolj pritrdit! Košare se nikakor ne da bolje pritrditi. In NIKAKOR ni bolj varna od lupinice. Ne igraj se z življenje otroka. Lupinice so narejene za novorojenčke in dojenčke. So zelo varne, saj otrok gleda v obratni smer vožnje. Lupinica je nujno potrebna za varen prevoz dojenčkov. Dojenčku prav nič ne manjka v lupinici.
|
|
|
|
RE: jane Slalom Pro + CAPAZO KOŠARA - uporabnice 21.7.2008 19:43:44
|
|
|
|
lindy
|
No hvala za odgovor, sej zato sem pa vprašala!
|
|
RE: jane Slalom Pro + CAPAZO KOŠARA - uporabnice 21.7.2008 21:54:16
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: lindy No hvala za odgovor, sej zato sem pa vprašala! Np. Saj zato pa so forumi.
|
|
|
|
RE: jane Slalom Pro + CAPAZO KOŠARA - uporabnice 16.8.2008 16:40:07
|
|
|
|
soraia
|
pozdravljene, mene pa zanima, če tudi vam pri tem vozičku ropotajo kolesa?
|
|
|
|
RE: jane Slalom Pro + CAPAZO KOŠARA - uporabnice 16.8.2008 20:03:18
|
|
|
|
lana17
|
Ravno danes sva s kolegico ugotavljale, če je prav, da se košra mal ziba. Ugotovili sva, da se je drugače ne da namontirat in že mora bit tako. Mislim, da z vidika varnosti ni bojazni.
|
|
RE: jane Slalom Pro + CAPAZO KOŠARA - uporabnice 18.8.2008 23:15:31
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: soraia pozdravljene, mene pa zanima, če tudi vam pri tem vozičku ropotajo kolesa? Zdravo...imamo tak voziček ampak nič ne ropotajo kolesa..mogoče misliš da kaj škripa? lahko se zgodi da škripa disk na prvem kolesu, ker je menda grozno občutljiv
|
|
|
|
RE: jane Slalom Pro + CAPAZO KOŠARA - uporabnice 20.8.2008 13:57:22
|
|
|
|
sonček33
|
A katera med vami, ki imate jane slalom proda košaro? Mi bi jo rabili januarja.
|
|
RE: jane Slalom Pro + CAPAZO KOŠARA - uporabnice 19.11.2008 20:19:09
|
|
|
|
rajska
|
Prodam globoko košaro Capazo Pro, ki se jo pripne na voziček Jane Slalom Pro. Je modre barve in rabljena 3 mesece. Info: 031/618-346 lp
|
|
|
|
RE: jane Slalom Pro + CAPAZO KOŠARA - uporabnice 19.11.2008 20:22:23
|
|
|
|
sonček33
|
rajska imaš morda kakšno fotografijo košare
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.