|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet ta test
14.7.2008 21:15:27   
Anonimen
Od petka naprej enkrea tja do 19.6. naj bi prišla M in ker mi je že dva dni skoz po mal slabo sem šla danes delala test bebychek mini in se pokaže rahla user posted image  mi ni dalo miru naredim še drugega in spet rahlauser posted image . Ker sem res en nejeverni tomaž pošljem mojga še po en test in naredim še babychak v zeleni škatlji in ------. In evo spet sem vsa zmedena .
Ali ima katera podobno izkušnjo z beby chak mini??'user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet ta test
14.7.2008 21:23:22   
Naja30
Čestitam!

Prvi test ti je že vse povedal, druga dva sta za potrditev. Zdaj pa verjemi, da si noseča!user posted image

Jaz sem tudi delala s tem test. Naredila sem samo enega, ker če je črtica, je črtica in nosečnost je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.7.2008 21:29:48   
*Junona*
Čez dva dni naredi CB in pokazal se ti bo močan plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image ter lepo in zdravo user posted image ti želimuser posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.7.2008 22:15:58   
carpe diem
ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2008 0:00:27   
glen
Meni je baby check dvakrat pokazal lažno pozitivno.Res da je bila rahla črtica,ampak kljub tej rahli črtici nisem bila noseča.user posted image
Zdaj sem pa delala test first sign in mi je že na dan izostanka user posted image   pokazal zelo močan plus.user posted image Sem v 9 ted. user posted image
Ni pa rečeno da pri tebi ni nosečnosti.
Ponovi test čez dva dni z CB.
Srečno in srčno upam da se ti pokažeuser posted image user posted image

(odgovor članu carpe diem)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.7.2008 0:02:41   
glen
Pa še neki,mogoče je še prezgodaj.Test naj bi delali dan po izostanku user posted image ,glede na najdaljši ciklus kar bi bilo pri tebi nekje 20. Srečno

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.7.2008 21:18:44   
juli@
Meni so vsi testi pokazali močni user posted image . Sem v 6t.

11.3.2009 se nama pridruži nov družinski član:)

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.7.2008 22:18:59   
Anonimen
BC mini je bolj občutljiv od BCja v zeleni škatlici. Ponovi čez ene dva dni. Zihr bo močnejš črticauser posted image

(odgovor članu juli@)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.7.2008 8:54:32   
pikica36
meni je BC vedno pokazal rahlo črtico. nazadnje sem si kupila Expect, sta dva notri cena je 8 eur,in je full občutljiv pokaže že pri vrednosti 25 .

čestitke in user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?