|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Morfologija??
14.7.2008 18:43:40   
nadaklemen
 Pozdravljene,pri prvem otroku,še nisem bila prijavljena na vašem forumu,sedaj ga pa veselo prebiram.
Zanima me ali ste vse šle na morfologijo,saj o tem  ne vem nič,čeprav sem sina imela 4 leta nazaj. Tudi G me na to ni nič poslala ,niti uprašala  ali povedala za to. Sedaj pa ko pričakujem  drugega otroka ,pa večkrat zasledim na to. Tudi sedaj mi moja G ni omenila nič ,vendar se sprašujem ,da bi ji sama rekla za ta pregled.
     Koliko vas je šlo na ta pregled? Kaj mi svetujete?
Lp, Hvala!

buči
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Morfologija??
14.7.2008 18:56:07   
nara123
Lep pozdrav tudi tebi,morfologija je eden izmed pregledov med nosečnostjo ki ti jo bo opravila tvoja ginekologinja v 20 tednu nosečnosti,gre za temeljit ultrazvočni pregled ploda.Vsaka nosečnica ima ta pregled in če ginekolog v kaj ni siguren te pošlje na pregled oz.na še eno morfologijo v porodnišnico ali pa jo oprav sam šeenkra čez nekaj časa.user posted image

(odgovor članu nadaklemen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.7.2008 9:13:59   
kristinaj
to je drugi uz.... prvi je na začetku, da potrdi nosečnost, z morfologijo ti pa cca v 20t pregleda organe ploda, ude, srček, popkovino, plodovnico, da se prepriča, če je vse v redu .....

mislim, da jo imajo vse nosečnice in da je to obvezno...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu nadaklemen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.7.2008 9:26:35   
mojsoncek
MF je res drugi od dveh pregledov, ki sodijo v okvir UZ pregledov, katerih stroske krije osnovno zdravstveno zavarovanje. Pregled se dela med 20 in 24 tednom, kjer se bolj natancno pregleda otrocka. Naceloma delajo ta pregled izbrani G, razen ce imajo prevec zastarelo opremo, te z napotnico raje napotijo drugam. Skratka ta pregled ti pripada!

Ce nisi najbolj sigurna, pa le poklici svojo G in vprasaj kako je s tem. Nikoli se ne ve.

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 15.7.2008 9:27:37 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2008 10:02:41   
watershine
ne bom se ponavljala ker so ti že zgoraj vse podrobno napisale. dodala bom samo to: le glej da se boš pravočasno pozanimala, ker če se boš zadnji trenutek naročala bi se znalo zgoditi da bi "zvisela"... sej veš dopusti so.

drugače skoraj use hvalijo ta pregled, ponavadi uzamejo seboj svojega user posted image ker je ta pregled baje res nekaj čudovitega, no pri meni je bila GIN zelo redkobesedna tko da sva bla z lubijem kar malo razočarana user posted image .

upam da pri tebi ne bo tako!

LP

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.7.2008 12:02:36   
5ra_28
nadaklemen: nisi napisala nič, v katerem tednu si. Saj je tudi polno nosečk, ki so imele morfologijo in niso niti vedele, da se temu tako reče. Sja je v bistvu normalen UZ. Če imaš napovedan kak UZ med 20-24t, potem bo to to. V MK pa ti bo vse lepo vpisala.

Končno smo trije:)

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......