|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jupi!
14.7.2008 10:51:33   
katka11
user posted image

Cao, punce!
se me spomnete, ko sem vam jamrala, da bi ful mela se enega skratka, pa mojega na nobenm nacin ne morem prepricati?
si predstavljate moj nasmeh po najinem user posted image , oz po tem, ko sem kr mal debelo pogledala, ko se ni umaknil?
skratka, spet sem med vami in upam, da mojega ne bo minilo...

lp

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 14.7.2008 14:16:39 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JUPI!!!
14.7.2008 10:58:22   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Naj čimprej rata bebek!

(odgovor članu katka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.7.2008 11:03:33   
tj81
katka11, user posted image user posted image user posted image user posted image
Veliko user posted image še naprej in da čimprej zagledata user posted image ali user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.7.2008 11:03:45   
Anonimen
potem pa kar nadaljujta z akcijo, pa da vama čimprej rata!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.7.2008 11:05:19   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.7.2008 11:09:09   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.7.2008 11:15:00   
katka11
hvala za vzpodbudo! upam, da res cimprej uspe. ampak kr ne upam prevec upat, da bi kmalu, saj vem da se lahko zgodi, da bova dooooolgo cakala.
no ja bomo videli. zaenkrat sem nepopisno srecna, ker bova delala na tem.
lep dan vsem!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.7.2008 11:31:11   
tj81
katka, glavo pokonci...seveda, da vama bo hitro ratalo. Upanje umre zadnje, pravijo.
Sicer pa sem tudi sama mislila, da se bo tik tak prijelo, pa..se še zdej ni.user posted image Ampak se ne sekiram - se bo že.user posted image
Le pridno user posted image pa bo.user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.7.2008 12:19:08   
gloria
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tj81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.7.2008 15:04:35   
aqua77
Super Katka!!!!! Veliko sreče!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.7.2008 18:03:50   
lučka 25
user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.7.2008 18:26:51   
jernejav
user posted image user posted image user posted image user posted image veliko sreče priuser posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.7.2008 20:19:28   
*Junona*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.7.2008 20:24:27   
metir
user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.7.2008 7:01:14   
katka11
dobro jutro!
res ste fajn punce!
ze v prvo, ko sva delala nasega pikca mi je bil ta forum ful v pomoc. trajalo je ene pol leta, da nama je uspelo in saj veste kako je cakati vsak mesec. ceprav vem, da ni bilo tako grozno dolgo. no a saj veste kako je to.
bomo videli kako bo to rundo. pa itak de sm ze cist not padla...user posted image ze jem tifol in premisljujem, da bi si zacela merit bt... koza...
lep dan vsem

(odgovor članu metir)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.7.2008 8:47:32   
Tiki55
katka11user posted image user posted image user posted image user posted image . Dobrodošla med borkamiuser posted image user posted image user posted image in da bi čimprej zagledala plusekuser posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?