Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
PREKLETI STOL za hranjenje!!!!!! 27.2.2005 10:16:45
|
|
|
|
ZARA
|
ojej,takoj ko sem prebrala naslov posta sem vedla kaj je bilo,k si ze zadnjic norela zarad statike stola...grozno!! Sam da je z malim vse OK!! lp
|
|
|
|
PREKLETI STOL za hranjenje!!!!!! 27.2.2005 21:06:18
|
|
|
|
puncica
|
Ma ŠIT, ŠIT, ŠIT. Mater kako sem se zdele razkurla, bi kr enga zadavla. KAKO LAHKO PRODAJAJO TAKE STOLE!!!!!!!!!:grrr: Jst bi se sigurno šla zdret v BC, da kako lahko prodajajo stol, ki ga propagirajo kot enakega trip trapu. Pa še tožla bi prodajalca, ma neki bi sigurno naredila. Pa kaj če bi se Jakubu kaj hujšega nardil!!! Pa sigurno napiš komentar na sončku. Kr ne morem verjet, kr tresem se od jeze. Hvala bogu da imamo Trip trap. Sva tistega gledala z možem in je rekel ja seveda, trip trap je zadaj spodaj daljši. Naša se ne more nikamor prevrnta pa se noter vrti ko zmešana, celo tako da nazaj gleda:)- Res smo zadovoljni z njim. Vsaj nekaj v paketu od države. Trip trap apa je original iz Nizozemske firma Stoke al neki
|
|
|
|
PREKLETI STOL za hranjenje!!!!!! 27.2.2005 21:07:05
|
|
|
|
puncica
|
Pomota misla sem proizvajalca bi tožla ne prodajalca.:zmeden2:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?