|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pižamice iz frotirja
14.7.2008 9:08:44   
Annny
Ojla, meni so tako fajn za dojenčke pižamice iz frotirja, ampak jih nikjer ne zasledim.Kdo mogoče ve, kje jih prodajajo? Lep danuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pižamice iz frotirja
14.7.2008 9:54:40   
3jeMi
Tudi meni so luškane.
Jaz sem jih zadnjič slučajno našla v Arielu v BTCju.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.7.2008 11:16:48   
kristinaj
iz frotirja..... pa to je za pozimi..... če je res hladno, ker so vsaj meni pretople....... jaz sem naši kupila lani eno v manufakturini trgovini v go.... in imela je oblečeno 1x ker so bile ostale bombažne vse mokre....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.7.2008 22:46:33   
mayci
Meni se tudi zdijo te pižamice tako vroče. Naš je dobil dve, ampak mu jih nisem oblekla, ker je potem čisto premočen...

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.7.2008 23:05:07   
Annny
IZVIRNO SPOROČILO: mayci

Meni se tudi zdijo te pižamice tako vroče. Naš je dobil dve, ampak mu jih nisem oblekla, ker je potem čisto premočen...
 Imaš prav, frotir res ni za poletne dojenčke oz. za oblačenje poleti.Je pa res super za jesen in zimo - pri nas se bo tudi drugi otrok rodil konec jeseni in bi bila res vesela, če bi take pižamice kje našla. Aja, mislila sem pa pravi frotir (kot brisača, le malo bolj fin) in ne pliš - nekateri ljudje to dvoje menjajo. Pliš je pa zares zelo vroč in je bolj za pozimi.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.7.2008 7:03:37   
ajdaN
Jaz sem jih kupila v MC, ko je še bil v LJ. Pa naše niso nič kaj preveč tople. Gre pa za čisto tanek frotir. Za poletnega dojenčka res niso, drugače pa komot.

Če ne rabiš nujno novih imam jaz 3 za prodat (3-6m).

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.8.2008 20:19:49   
xerox
V interšparu

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.8.2008 15:03:35   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: xerox

V interšparu

ja v inetršparu je taga tolk da prodajajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne ersno tam boš dobla pa je velika izbira tako modelov kot barv  pa še drago ni:)

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?