|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Eucerin
13.7.2008 23:55:35   
Anonimen
Pozdravljene? Ima katero pri AD ta losion in če pomaga?

http://www.eucerin.si/dry_skin/12_omega_lotion.asp

Kaj pa tega?

http://www.eucerin.si/dry_skin/10_urea_lotion.asp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Eucerin
14.7.2008 6:13:19   
*Uršula*
naša user posted image  ima AD ampak uporabljamo A Dermo in pa cosmerbo. Od Eucerina smo imeli pa kremo za sončenje pa je več škode naredila kot pa koristi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.7.2008 8:27:11   
Katja6
Naša tamala (5 let) ima vsako leto tak čas probleme s kožo. Pediater nama je ponavadi predpisal nekaj pripravljenega v lekarni - krema z olivnim oljem, ki ti jo oni zmešajo in je uporabna samo en mesec.

Letos sem šla samo v lekarno, ker sem mislila, da se bo dalo brez zdravnika to mešanico dobit, pa nisem imela sabo škatlice, na kateri bi lahko videli kakšna je osnova kreme. tako so mi dali Eucerin (ta srednjo kremo tu spodaj)

http://www.eucerin.si/dry_skin/omega_care.asp

Na začetku je bilo malo bolje, sedaj so se spet pojavile rdeče lise, pikice. Midve se še maževa, ker slabše ni, pomaga pa tud bolj za en drek. Danes greva kar k pediatru. Enkrat sva že imeli tudi A-DERMA mleko, pa se ne spomnim, da bi kaj zelo pomagalo. Dobro je takrat, ko vidnih znakov -  rdečih lis na koži ni več.

LP Katja

(odgovor članu *Uršula*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.7.2008 8:29:52   
noe
Našim pa dlih Eucerin pomaga.
Imava ga za tuširat, za sončenje in tak losion samo ne 10%, ker je rekla v lekarni, da je premočan. Imava 3% ureo.

(odgovor članu *Uršula*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.7.2008 14:09:39   
annie17
Tudi mi uporabljamo 3% ureo:
http://www.eucerin.si/dry_skin/3_urea_lotion.asp

Za vsakodnevno nego je, primerna je za dojenčke in malčke.
Za sončenje pa smo v Lidlu kupili otroški sprej za sončenje in nam je ok.

S kremicami pa je žal tako, da je velikokrat treba poiskusiti kar nekaj krem, če imamo dol. probleme (npr. AD). Mi smo imeli srečo, ker smo meli le rahli AD in smo zadeli že z Eucerinom.
Probajte poiskati kako lekarno, ki ima testne kremice.

Srečno

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.7.2008 18:55:17   
Anonimen
Hvala za odgovor. Nisem se še napotila v lekarno, sem pa šla slučajno mimo Sanolaborja in kupila losion od Logona. Je brez sestavin živalskega in sintetičnega izvora. Prodajalka pravi, da to kozmetiko zelo pohvalijo. Bom poskusila še s tem, potem pa morda res stopim do lekarne. Koliko pa stanejo stvari od Eucerina? Pa še to; mazala sem ga že ph5 z losionom od Eucerina pa se mi ne zdi, da bi kaj pomagalo. Je sploh mogoče potem smiselno še poskusiti z 3% ali 10%? Kaj pa Weleda, je kakšna že poskusila?

(odgovor članu annie17)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?