|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maxi Cosi
26.2.2005 14:55:48   
Jessy
Vem, da ste o vozičkih že predebatirale po dolgem in po čez, ampak mene vseeno nekaj zanima.
Začela sem se zanimati za vozičke in videla, da je pri enem vozičku bilo napisano, da se lahko namontira Maxi Cosi sedež.

Zdaj pa vprašanje. Ali je ta stolček primeren za novorojenčka? Je ta stolček v bistvu lupinica za v avto? Ima katera ta stolček in kako je zadovoljna?Sploh se mi ne sanja, kako to izgleda in za kaj se točno uporablja.

Najlepša hvala in lep vikend še naprej!

Jessy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Maxi Cosi
26.2.2005 15:02:49   
Blink1
Mislim, da gre za lupinico, nisem pa ziher. Mi smo imeli lupinico maxi cosi cabrio in smo bili ful zadovoljni.

Ne vem pa kako je s tem , da so otroci dosti v teh lupinicah. Mislim, da je bila enkrat debata o tem.

poglej še na http://www.maxi-cosi.com/

lp:sloncek:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Maxi Cosi
26.2.2005 15:12:26   
Zea
Mi imamo cel komplet od Maxi Cosi (voziček Speedi SX, lupinica + košara)

Jaz imam njihov katalog in v njem ni nobenega stolčka, tako da gre pomojem za lupinico. Njihova lupinica se imenuje Cabrio. Mi smo (in še vedno) to še najbolj uporabljali - veliko več kot košaro. Lupinico imaš torej za v avto, pa tudi za na voziček, kar pomeni, da lahko otrok v njej spi (čez dan) tudi doma, na sprehodu. Samo malo jo je treba podložiti na preklopu, da nima take L oblike kot sedež pač pa kot en jajček (tako nam je rekla pediatrinja). Ko jo daš na voziček je pa sploh bolj nagnjeno nazaj (ne preveč pokonci), tako da je primeren za novorojenčke!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Maxi Cosi
26.2.2005 15:13:54   
Zea
Aja pa še kolenca podloži z eno zvito cunjico (po priporočilu pediatrinje).

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Maxi Cosi
26.2.2005 15:17:49   
Blink1
Cabrio ima spodaj en ročajček, ki se prestavlja, da je sedež bolj ležeč ali sedeč:

prevajam s spletne strani: ročka za prilagajanje sedeža: globina sedeža se lahko prilagodi teži otroka

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Maxi Cosi
26.2.2005 17:22:07   
Jessy
Hvala punce!

Očitno potem ne bo pameten nakup vozička, ki mi je bil všeč, saj po temtakem ni primeren za novorojenčka, ker nima "košare" za začetek. Si bo treba kaj drugega omisliti.
Lupinice mi ne bo potrebno kupovati, ker jo bom dobila od sestre.

lp, Jessy

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Maxi Cosi
26.2.2005 18:12:37   
babylove
Lupinica naj se ne bi uporabljala več kot 2-3 ure na dan. Prekomerna uporaba lahko povzroči težave na nivoju dihalnih poti, mišičja in hrbtenice.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Maxi Cosi
28.2.2005 10:07:40   
špelin@
Košara Dreami (za ta voziček) se posebej dokupi.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Maxi Cosi
28.2.2005 12:56:17   
lin
Če je pisalo da se lahko na voziček namontira avtosedež je to sigurno jajček,ker tavelikega avtosedeža nemoreš kr na vozek namontirat
Pomoje je to voziček ali maxi.cosi ali Quinny,ker kakor vem gre jajček maxi cosi na te dve firmi vozičkov,
Je primeren za novorojenčka.
kot sem že enkrat napisal je meni moja pediatrinja povedala ko sem jo vprašala če je jajček primeren za novorojenčka rekla da je to idealen položaj ker je otrok v maternici 9 mes.sklučen pol pa ga mi ravnamo ,jajček je pa neki umes in postopoma navaja otroka na novo lego pa še bolj varnega se počute ker je bolj "stisnjen"

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Maxi Cosi
28.2.2005 12:59:03   
lin
Ja če gledaš vozeke od Quinnyja lahko zraven dokupiš košaroKakšen vozek pa imaš v mislih,kaj gledaš

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?