Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice? 26.2.2005 12:19:47
|
|
|
|
Pia73
|
POZDRAVLJENE Noseča sem 19t 1/7 in imam problem. Uhaja mi urin ali plodovnica. Sicer v zelo minimalnih količinah, na hlačkah komaj opazno a vendarle. Sem si danes nabavila tiste vložke v katerih je notri indikator in pokaže, če gre za uhajanje plodovnice,... :(( Sam moram imeti to na hlačkah 12 ur, tako, da bom vedela rezultat šele ob 22.30. Indikator se mora nato sušti 10 min in ne sme biti moder ali zelen,.. Trenutno je moder, vendar upam, da ni suh,... :(( Sam to se mi še manjka,... A ima katera od vas kakršnekoli izkušnje s tem??? In kako se je končalo??? Hvala za informacije,... :( Pia73
|
|
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice? 26.2.2005 12:31:03
|
|
|
|
Gina
|
pojma nimam, kako je s tem pri teh tednih, vem pa, kako je, ko mi je uhajala plodovnica pred porodom. Čeprav se ni ulila, jo je ven potisnilo moje naprezanje, npr. ko sem se iz ležečega dvignila v sedeči položaj. Pa bilo jo je toliko, da je bil poln vložek, potem kasneje, čez par ur, je šlo pa tudi vsakič čez vložek. Kaj pa, če imaš samo bolj intenziven izcedek. Plodovnica čisto malo na roza vleče. Držim pesti, da je vse ok. Sicer pa, zakaj ne pokličeš na dežurno, te bodo pogledali.
|
|
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice? 26.2.2005 12:40:04
|
|
|
|
Pia73
|
Saj sem bila pred slabimi 14. dnevi tam, ko se mi je to malo bolj intenzivno zgodilo ponoči, pa je bilo vse v redu. Zato zdaj tudi upam, da je v redu. Kupila sem te vložke in bom šla zvečer, če se pokaže, da ni v redu,... Se pa bojim kar vse prepustiti upanju, da je vse v redu,... Pri meni je to v bistvu par kapljic, hlačke niso mokre le rahlo vlažne,...Samo vseeno.
|
|
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice? 26.2.2005 13:18:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, najprej vsem pokaže modro kakor sem jaz razumela. Pobrskaj iskalnikom, je bilo na nosečnost in porod. Saj imaš Al sense a ne?
|
|
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice? 26.2.2005 13:29:22
|
|
|
|
Pia73
|
Joj :fis: ika a res,... Jaz pa cela zaskrbljena z WC-ja prihajam,... Je vse modro,... :((:((:(( 1000x ti hvala,... Mi pomagaš najti??? Ja, imam Al sense,...
|
|
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice? 26.2.2005 13:29:31
|
|
|
|
Jančika_
|
Pia, držim pesti, da bo vse OK. Enkrat je ena na RR napisala, da ji je ta test pokazal uhajanje plodovnice, ampak so potem na pregledu ugotovili, da ni bilo res. Tako da v vsakem primeru brez panike (saj vem....lahko je meni govoriti). Drži se.:rozica:
|
|
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice? 26.2.2005 13:32:09
|
|
|
|
Pia73
|
Ja ni fajn,... Zdaj pa iščem o tistem, ko so pisale, da je vse modro, pa o tem, ko si ti napisala Jančika, če se katera kaj spomne mi naj pomaga,... Kak pa si ti Jančika???
|
|
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice? 26.2.2005 13:43:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ja, tale debata, k je Jančika dala link je orava:)
|
|
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice? 26.2.2005 17:26:14
|
|
|
|
cmokec
|
:rozica: Pia73 :rozica:, upam in iz srca si želim, da je vse v redu. Kako pa kaj ta malega čutiš? A je kaka sprememba? :miska::angel::miska::angel::miska::angel: cmokec
|
|
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice? 26.2.2005 19:59:13
|
|
|
|
Pia73
|
Tamalga čutim,... k :hudicek: naj gre vse,... Hvala Jančika, :fis: ika in ostale,... Kar bo pač bo,...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?