|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vročina- viroza
12.7.2008 21:07:55   
FLASK_A
od včeraj ima moj mali fantek tako hudo vročinouser posted image začelo se je z 39.5, pa se sploh ne spusti...

Obkladki, kisle nogavičke, hladen tuš, svečke (paracetamol), vse to NIČ ne nucauser posted image user posted image user posted image spolh ne vem, kaj naj naredim. šele svečke voltaren so zbile vročino popoldan. Apetita nima kaj dosti, ampak vsaj pije... Izvidi krvi in urina sta Ok, tako da gre za virozo najbrž.

Zdajle je pa imel 40,1, pa smo šibali pod tuš. Je postal prav moder, pa nič jokal... Sej nam nima noben kej pomagat, na pediatriji bi delali enak okot doma, pa se mi zdi bolje, da je doma.
Joj, srček dragi, kmalu se nama pozdraviuser posted image user posted image

ali ima katera za nas kakršenkoli predlog?
Je pa star eno leto pa en mesec....

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vročina- viroza
14.7.2008 13:45:12   
Nogavica
Nimam nobenega predloga, samo ti povem, da je tudi naša pred 14 dnevi prebolela podobno virozo - 4 dni vročine do 40°, brez drugih znakov. Jedla je zelo malo, drugače pa je bila o.k. Hladili smo jo s tuširanjem, vročino smo zbijali s Calpolom in svečkami.
Upam, da čimprej mine.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.7.2008 14:43:38   
felicia
No moj mali je tudi imel tri dni vročino do 39 stopinj pa je bilo hvala bogu vse ok verjetno je bila viroza tako da samo vročino zbijaj pa pazi da mu ne bi se naglo dvignila gor, če je treba uporabi tudi voltaren ampak prvo probaj calpol in svečke- pa še to pri svečkah je baje tako, da ko jih daš se vročino v pol ure dviguje šele nato se začne spuščat!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.7.2008 16:45:26   
FLASK_A
Hvala za odgovore, sej se ni dal pomagat kljub temu. Čeprav je dobil Voltaren, je po štirih urah tudi kljub mrzlim obkladkom dobil vročinski krč. Za naju z možem neponovljivo grozna izkušnja, za malčka nič nevarnega.
Zdaj sva doma, dva dni sva prebila na infekcijski na opazovanju. Najin sonček je očitno nagnjen k tem krčem, na žalost. Upam, da vaši malčki niso, da vam bo prihranjeno to, kar sva doživela z možem.user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2008 8:43:17   
BarbaraE
Ojoj, samo da se je uredilo. user posted image

Pa a je imel sedaj prvič tako visoko vročino?

Naš je imel čez vikend 39 in smo mu dali calpol + takoj hladne obkladke, me je namreč tudi strah zaradi kakšnih vroč. krčev, tako da poskušamo ponavadi na vse načine zbijat temp, da mu ne naraste čez 39.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.7.2008 9:04:21   
FLASK_A
ja, tako visoko vročino je imel prvič. En dan pa pol je bila na 39, pa nič ni pomagalo. Samo sem vidla, da ni odvisno od višine temperature (je imel tudi že višjo namreč).

Ti kar lepo zbijaj, ohlajaj telešček pod vodo, če ne gre drugače. Mene je blo strah, ker je imel toliko časa tako zelo visoko in nikakor ni padla (najmanj je imel v dnevu in pol 38.6!) tako da sem šla po svečke k zdravnici. Sam pri nas tudi te niso pomagale. Če pri vas Calpol pomaga, pol pa superuser posted image user posted image user posted image

Samo povem ti, da vročinski krč ni nič nevaren za malčke, če ga doživijo in padejo v nezavest, se tudi iz nje sami zbudijo. Tako da če že pride do tega, nobene panike. Samo izgleda res grozno, je pa vse vredu. Jaz sem mojga zbudila s hladnim tušem (res nisem druzga se spomnila). Tut če bi mi kdo reku, naj počakam da sam pride k sebi, tega ne bi mogla narest.

Itak pa bo pri vas vse OK, tako da sploh ni kej za skrbetuser posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?