Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Svež ananas, melona, rozine in lešniki.. 12.7.2008 22:04:12
|
|
|
|
Pikec
|
Vse to zmešaš v jogurt? Zanimivo. Še dobr, da ne maram jogurtov, drugače bi poskusla Sej jst tud ne maram jogurtov, edin v tej kombinaciji pa še to mora bit LCA sadni z ananasom od LM in žitaricami in ne navaden jogurt
|
|
|
|
RE: Svež ananas, melona, rozine in lešniki.. 12.7.2008 22:05:49
|
|
|
|
Lianna
|
Jst bi pa danes kar naprej neki jedla. Se kar zadržujem in si vsake toliko časa raje kos lubenice vzamem.
|
|
|
|
RE: Svež ananas, melona, rozine in lešniki.. 12.7.2008 22:13:11
|
|
|
|
Pikec
|
Jst sem pa popoldan šla po McDonalds solato. V njej sem dobila pikapolonico. Sam jebla že mal pasee. Umetnega dihanja pa ji nisem hotla dajat ker ne vem kam.
|
|
|
|
RE: Svež ananas, melona, rozine in lešniki.. 12.7.2008 22:15:58
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Jst sem pa popoldan šla po McDonalds solato. V njej sem dobila pikapolonico. Sam jebla že mal pasee. Umetnega dihanja pa ji nisem hotla dajat ker ne vem kam. Ojoj. Ena, ki jo poznam je dobila kakšen mesec nazaj hrošča v sladoledu. Ga je že pregriznla, ko ji je bilo čudno kaj je zdej to.
|
|
|
|
RE: Svež ananas, melona, rozine in lešniki.. 12.7.2008 22:18:16
|
|
|
|
Pikec
|
sej ej bla čist luškana, sam kej k je bla mrtva. Sicer se ne sekiram lih kaj dost. Sej tud doma kak polž zaide v solato, pa ga sam ven dam pa pojem do konca... Ampak boga pikapoka...
|
|
|
|
RE: Svež ananas, melona, rozine in lešniki.. 12.7.2008 22:20:04
|
|
|
|
Jessy
|
Kakšno solato si pa vzela? Mi smo bili zadnjič vsi šokirani, ko nam pove, da kraljeve solate pa več nimajo in da sploh nobenih solat, razen tiste s piščancem, nimajo.
|
|
RE: Svež ananas, melona, rozine in lešniki.. 12.7.2008 22:22:32
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Kakšno solato si pa vzela? Mi smo bili zadnjič vsi šokirani, ko nam pove, da kraljeve solate pa več nimajo in da sploh nobenih solat, razen tiste s piščancem, nimajo. Aja. Jaz si vedno čim bolj navadno naročim (vrtna mogoče?). Sam problem, ki ga imam je, da mi noben njihov preliv ni všeč.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?