|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   papirji-porodniška
12.7.2008 20:15:29   
svaljkec
pričakujeva 2 otroka,pa me zanima če grem lahko na csd po papirje tudi če nimava še potrdila od ginekologa,rok mava pa 22.9.,mal smo že pozabil k cajt tko leti,otroci pa rastejo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: papirji-porodniška
12.7.2008 21:13:23   
2 Sraki
Od ginekologa moraš najprej dobiti papirje, šele nato greš na csd. Ponavadi ti jih dajo v 30. tednu nosečnosti. Oddati pa jih ne moreš prej kot 60 dni pred PDP-jem, oz. razen v primeru predčasnega rojstva moraš v 3 dneh sporočiti csd-ju.

(odgovor članu svaljkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2008 21:53:30   
srki
Ja, od G moraš dobiti najprej potrdilo o predvidenem datumu poroda. Ni pa res, da jih lahko neseš 60 dni pred rokom, jaz sem jih nesla več kot 60 dni pred PDP-jem.

Mi gre pa na bruhanje, koliko teh papirjev. Da ne govorim, da moraš še v službi to urejat....koliko komplikacij, ko človek pričakuje naraščaj.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2008 22:01:38   
svaljkec
potrdila še nimava,ampak ma pa v torek g,pa upam da bo dobila potrdilo,je pa v 30 tednu,itak je pa eno samo letanje,pri prvem se sploh ne spomnim več nič od tega letanja

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.7.2008 1:24:35   
benika
Papirje sprintaj z neta, pa ti bo vsaj ena pot prihranjena.

(odgovor članu svaljkec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.7.2008 8:35:01   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Papirje sprintaj z neta, pa ti bo vsaj ena pot prihranjena.

Tako je. Lepo si vse iz neta sprintaj, kar nesi v službo potrdit, na CSD pa potem samo oddaš s potrdilom vred.

VSI OBRAZCI

Pa ni več toliko papirja kot ga je bilo 3 leta nazaj, so združili obrazce. user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.7.2008 10:01:34   
AnciM
Papirjev ni več toliko kot jih je bilo. Od marca naprej mora ona oddat na sociali le potrdilo o PDP, vlogo za porodniško in potrdilo od delodajalca. Izpis ZZZS zavarovanj pa ti lahko tudi oni zrihtajo. Torej so skupaj samo 4 listi in nobenega letanja (še najbolj nepriročnen je izpis za ZZZS). Za njega pa potrebuješ vlogo za dopust, potrdilo od delodejalca (enak list kot za mamo), izpis ZZZS (naj bi ga oni zrihtali, če pozabiš), fotokopijo poročnega lista (če obstaja) oz. priznanje očetovstva, potrdilo o rojstvu.

Jaz sem mislila da, da bom imela več dela s papirji, pa ti vbistvu vse sproti dajo (G, delodejalec, ZZZS in P)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.7.2008 13:15:35   
benika
Mene pa samo nekaj zanima; o kakšnem izpisu za ZZZS ve govorite? Ker jaz sem dvakrat urejala za porodniško in niti enkrat mi ni bilo treba kaj takega priložit zravenuser posted image

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.7.2008 15:32:10   
AnciM
Izpis zavarovanj (ZZZS). Gor piše samo od kdaj sem zaposena in kako je s plačevanjem prispevkov za obvezno zavarovanje. Neznam ti več povedat. Je pa tista na zavarovalnici takoj vedela kaj hočem, ko sem rekla, da sem prišla za porodniško.  Zatežila je samo, da mi ne more dat tudi za moža, ker so nekateri to izkoriščal user posted image in potrebujem pooblastilo od njega.

Zgleda, da je to tudi novo od marca, ko so papirologijo zmanjšal.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.7.2008 22:13:34   
svaljkec
hvala za informacije

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.7.2008 15:43:27   
srki
Meni to za ZZZS ni nič poznano, nobeden mi ni niti ničesar omenil, da bi morala še to potrdilo prinest. Pa naj še kdo reče, da ni komplikacij. Sama papirologija jih je.

(odgovor članu svaljkec)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.7.2008 8:54:29   
*bubi*
Jaz sem v ponedeljek nesla na CSD samo izpolnjeno vlogo, potrdilo delodajalca za plače in potrdilo G o PDP. Podatek o dohodkih, ki mi jih je v zadnjem letu izplačeval CSD (torej oni sami oz. drug CSD), bodo pridobili sami, jaz sem jim samo povedala.

In čisto nobenega izpisa iz ZZZS.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.7.2008 8:57:43   
*bubi*
Pa naj še kdo reče, da ni komplikacij. Sama papirologija jih je.

Se sploh ne strinjam. En samcat obrazec moraš izpolnit, je to tako težko?

Če si že kdaj v preteklosti bila na porodniški, si se šele s papirji ukvarjala. Ene in iste podatke je bilo treba na 3 obrazce napisat (za denar/paket, porodniško ter nego in varstvo), da ne govorim, da je bilo treba za nego in varstvo posebej vlogo tja nosit user posted image
Pa za vsako stvar fotokopije zraven prilagat.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.7.2008 13:16:53   
AnciM
Imate pač srečo in CSD ta izpisek od ZZZS sam zrihta. Saj je meni tudi dala obcijo. Pa sem imela ravno čas in bila zadosti firbčna, kaj to sploh je, da sem šla sama iskat.

Papirologije pa res ni več. Vse se uredi sproti, brez kakršnega koli letanja. Do G gremo vse (dobimo potrdilo o PDP), do delodejalca tudi moramo. Porodnišnica pa mislim, da tudi nakoncu nobeni ne uide. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.