Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prost apartma v makarski 12.7.2008 16:54:28
|
|
|
|
Anonimen
|
A ste že kdaj bili v Makarski? Ker mi smo bili 2 leti nazaj in je bilo pravi poden ... razen lastnika apartmaja v katerem smo bili, so bili vsi totalno nesramni do nas ... in smo se pač en dan odločili, da se bomo delali angleže in smo se cel dan v javnosti po angleško pogovarjali ... no takrat so nas pa stregli od spredaj in od zadaj ... mislim, če me v baru ni hotela razumet, ko sem jo prosila za juice z ledom ... kao, da ne razume kaj led pomeni, ker sem po naše naglasila in ne po njihovo ... pa to ni bil edini podoben primer ... groza res ... v Makarsko nikoli več ... so bili 100x bolj prijazni (vsaj do nas) na Pagu, Rabu ipd.
|
|
|
|
RE: prost apartma v makarski 12.7.2008 16:59:30
|
|
|
|
ksenija12
|
Ja, mi smo bili v Baški vodi...všeč mi je pokrajina - borovci, sprehodi..klima...ljudje pa..kaj naj rečem...mi imamo preveč dela sami s sabo, da bi sploh opazili koga drugega razen turiste:) V Makarski mi je všeč, ker so tudi igrala za otroke
|
|
|
|
RE: prost apartma v makarski 12.7.2008 19:41:31
|
|
|
|
dido
|
No,mi pa smo bili na Makarski rivieri že dvakrat in so bili vsi ful prijazni z nami, pa še ful lepo je, res pa je, da moraš paziti, da ne dobiš apartmaja nekje v hrib, ker te moraš kar lepo hodit. Jaz sem se pa na Mak.rivieri vedno zelo dobor počutila, nihče nas ni grdo gledal, vsi so bili ful prijazni, pa ne da bi sedaj dajala kontra,ampak v Breli so se z nami v dveh gostilnah pogovarjali slovensko.
|
|
|
|
RE: prost apartma v makarski 15.7.2008 5:11:50
|
|
|
|
tehnofil
|
Mi smo bili spomladi v Makarski. Od vseh, ki so hoteli strašne denarje za apartma izven sezone in stran od morja smo pri zvonenju na vhodih naleteli na družino katere oče ima agencijo in nam je zrihtal ugoden apartma blizu morja. Stipe Pinterič A. Starčevića 50 Makarska +385/ (0)21 679-556; mob +385 (0) 98 638 032 http://www.eurotours-makarska.com/ [email=eurotours-makarska@st.htnet.hr]eurotours-makarska@st.htnet.hr[/email]
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?