|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleča sramna kost
12.7.2008 6:41:44   
razigrana
Je imela v nosečnosti oz ima katera omenjene težava? Pri meni je bolečina najhujša zjutraj, ko vstanem in pa ob večjih naporih. Koliko časa je bila prisotna pri vas (do poroda ali je izginila prej)? Je lahko nevarna ali je to pač ena od nosečniških tegob? Bi se morala it pokazat k G? Moja je namreč na dopustu, pa ne bi rada hodila h komu drugemu, če ni nujno.

Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleča sramna kost
12.7.2008 8:51:51   
JAPE
Tudi mene zelo boli. Sem v 18 tednu druge nosečnosti, v prvi me pa ni nič bolela. Baje, da bo to bolelo do konca nosečnosti in najverjetneje še po porodu.
Mene je bolelo še pol leta po prvem porodu.

(odgovor članu razigrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2008 11:07:28   
zarjica
Mene je celo nosečnost zbadalo in pikalo - povsod. V nožnici, nad sramno kostjo, pod sramno kostjo, sramna kost me je tudi občasno bolela...okrog jajčnikov....eh....Spasmex sem jedla kot bombone, pa ni nič pomagalo. No, pa sem pred dvema tednoma dobila zdravega dojenčka. Očitno je pri meni bilo vse to še normalno. Upam, da je tudi pri tebi vse le del spreminjanja telesa.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2008 11:11:29   
Naja30
Nosečniška tegoba. user posted image
Proti koncu še bolj boli, ko se tam spodaj vse širi.

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2008 11:46:10   
wonderland
Jaz sem imela iste tezave.Najbolj me je bolelo, ce sem ponoci vstala in sla na WC. Sla sem do svojega zdravnika in mi je rekel, da je to pritiskanje ploda navzdol, nek hormon povzroca sirjenje medenice in misic okrog in naj bi bilo to normalno. Ko te zacne boleti je lahko bolecina do poroda ali pa celo po porodu. Tukaj ni nic kaj bi lahko naredila, edino kar je, poskusi cim manj skakat in hodit okoli.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2008 12:32:01   
razigrana
Punce hvala. Bolečino bom že prenesla, samo da ni ogrožena moja pikica. Drugače pa tudi jaz v prvi nosečnosti nisem imela teh težav.

(odgovor članu wonderland)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.7.2008 17:46:24   
ANA_P
Mene je začela boleti pred dvem tednoma, sem pa zdaj v 36 tednu, in to samo ponoči, ko se obračam iz enega boka na drugi in ko vstanem. Čezu dan te bolečine hvala bogu nimam!

(odgovor članu razigrana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.7.2008 18:16:09   
srki
Mah, mene pa vse boli, že več ne vem, kaj. Al so prebavne motnje, al mi dojenček natiska, skratka, prav matra me vse skupaj. V prvi nosečnsti nobene tegobe ni bilo. No, važno da malček veselo brca in se premika.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?