|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kruh
11.7.2008 13:01:06   
SCENIC
Mene pa zanima kateri kruh ponuditi 9-mesečnemu otroku. Mislim, bel, črn, ržen..polnozrnat..Kaj je najboljše?

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 12.7.2008 8:27:45 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KRUH
11.7.2008 13:11:29   
kristinaj
črn, ržen, polnozrnat... je bolj zdravo in pa ima tole prednost, da se v ustih ne zgosti v gosto kepo, ki jo malček s težavo požre.... belega mu začni dajat kasneje.....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu SCENIC)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2008 13:16:04   
Paštetka
tak v katerem je čim manj aditivov. Kakšen domač.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2008 14:14:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

tak v katerem je čim manj aditivov. Kakšen domač.

Tako je. user posted image

Če pa mi ga ne uspe speči, mu vedno dam črnega oz. polnozrnatega.

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2008 15:01:52   
mateyka
meni se zdi, da ržen napenja.. po možnosti domač (če se da) - mi jemo črni in polnozrnat/graham user posted image včasih si pa privoščimo kako pletenico iz mlečnega testa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2008 21:05:08   
Naja30
Mi večinoma jemo samo črnega ali polnozrnatega. Včasih pade kaj iz bele moke, ko smo kje drugje.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.7.2008 15:28:51   
Ulla
A dajete otročku tak kruh, k so semena notri??

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.7.2008 22:40:43   
byby
Moj partner je po poklicu pek in pravi,če hočete da bo kruh ok mu ga same specite,ker kupljeni rženi in podobni kruhi imajo imajo veliko barvil in zelo mali odstotek ržene moke.Kupljen beli kruh je bolj zdrav kot temen.lpuser posted image

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?