|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija po klomifenu
25.2.2005 21:55:43   
rozita
Cao punce,

nujno rabim en nasvet. Drugi ciklus sem na klomifenu, a prvič spremljam ovulacijo z BT in testi iz Amerike. Sedaj je že 18. dan (sicer imam 28-dnevni ciklus), pa je BT še vedno 36,5, testi pa vztrajno kažejo le eno črtico. Ko sem bila pred dnevi na UZ, mi je ginekologinja rekla, da je foliklov veliko. Zakaj torej ne pride do ovulacije? Ali veste mogoče, a ovulacija nastopi ko poči zrel folikl ali se lahko to zgodi tudi brez tega? Prosim, prosim če ima katera kakšno izkušnjo s tega področja naj mi svetuje.

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ovulacija po klomifenu
25.2.2005 22:02:55   
biba77
Ali jemljes Klomifen zaradi izostanka O (imas PCO)?
V tem primeru BT ni zanesljiva metoda.
Glede zanesljivosti teh testov ob Klomifenu ne vem kaj dosti, je pa res, da imamo ob Klomifenu punce razlicno dolge cikluse (ki so lahko drugacni kot brez jemanja Klomifena).
Moji so okoli 28-30 dni, nekatere pa jih imajo tudi 36 dni dolge. V tem primeru se imas 4 dni casa, da nastopi O, ne?
Ne sekiraj se!
Ce ti je G z UZ videla folikle, potem sploh nimas razloga za skrb. O bo! Ali pa je ze bila, pa test ni pokazal... Cutila je se nisi? O se ob Klomifenu namrec bolj intenzivno cuti (jaz je pred Klomifenom sploh nisem, z njim pa jih imam 2-3 dni).
Vidva samo pridno :sloncek: na 2-3 dni, pa ne moreta zgresiti O.
:miska:

(odgovor članu rozita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ovulacija po klomifenu
26.2.2005 9:50:37   
urši77
Klomifenski ciklusi vedno trajajo 28 dni +- 2-3 dni:)
Temperatura pa zaradi umetne stimulacije ni merilo za O.

LP in čimprej :modri: :roza:

(odgovor članu rozita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ovulacija po klomifenu
26.2.2005 19:42:15   
Ksenči
Ojla!

kje se dobi test za ugotavljanje ovulacije? Recimo ta test iz Amerike? Mislim, da ovulacija ne more nastopiti,če folikl ne poči.
Sedaj enkrat bi pa že morala imeti ovulacijo. Rozita jaz sem na podobnem kot ti, to pomeni da sem že drugi ciklus na Klomifenu, le da je pri meni že 26. dan.Če nama s partnerjem tokrat ne uspe, pa bo potrebno iti iz Klomifena na inekcije. Baje so močnejše.

Čao, hvala.

(odgovor članu rozita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ovulacija po klomifenu
27.2.2005 19:59:46   
BaGSi
jaz sem tudi ta mesec prvič jemala klomifen zaradi PCO in sicer po dve tableti na dan. No, včeraj (34. dan) pa sem dobila M - na žalost... Ginekolog mi ni delal UZ, tako da na žalost ne vem kako je bilo s folikli. Upam, da bo naslednji mesec več sreče.
Ker je bil ta cikel kar dolg - niti ne vem ali sem imela ovulacijo? Je pri nekaterih klomifenski cikel res tako dolg? in o ovulacije kljub temu so?
Tudi jaz sem pravkar naročila o. teste (www.testsforless.com), čeprav sem že večkrat rekla, da se s tem ne bom več obremenjevala...

Rozita, mogoče je pa tvoj cikel ta mesec daljši in še ni bilo O?

veliko sreče vsem!!!

(odgovor članu rozita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?