Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2008 9:44:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Strelci kot ljubimci??? 11.7.2008 9:52:17
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Pri strelci pa je vedno huda akcija, moški in ženske. No te se pa splača met. jaz tako trdim za škorpijone
|
|
|
|
RE: Strelci kot ljubimci??? 11.7.2008 10:29:53
|
|
|
|
Polona31
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: živka Pri strelci pa je vedno huda akcija, moški in ženske. No te se pa splača met. jaz tako trdim za škorpijone zanimivo, da imam poteljne izkušnje z obema znamenjema in se povsem strinjam z živko...škorpijoni so , vendar po mojih izkušnjah je bil dober le v postelji, drugače pa TOTALNO NEZANESLJIV!!! Posteljna telovadba s strelecem pa
|
|
|
|
RE: Strelci kot ljubimci??? 11.7.2008 10:33:20
|
|
|
|
Sonnja
|
tole za strelca se pa moram strinjat
|
|
|
|
RE: Strelci kot ljubimci??? 11.7.2008 10:36:49
|
|
|
|
Majuska
|
Strelci so zelooo strastni, ampak si ponavadi ne pustijo blizu ... izkušnja kar pozitivna glede akcije, ja. Se mi je pa že zgodilo, da sem naletela na zelo mlačnega škorpijona (ko ravno omenjate!)
|
|
|
|
RE: Strelci kot ljubimci??? 11.7.2008 11:05:32
|
|
|
|
majcci
|
Jaz sem strelka, pa sem nekje vmes - ne prestrastna in ne premlahava . Mogoče bi to držalo kot je napisala Majuska, da smo strelci strastni, vendar si ne pustimo blizu. Včasih je res tako, jaz npr. rabim nekaj spodbude oz. truda da pride do akcije pol pa je aaaaakciiiiijaaaaaa.
|
|
|
|
RE: Strelci kot ljubimci??? 11.7.2008 11:28:05
|
|
|
|
~Biba~
|
jaz sem strelka , bom mogla mojega na forum poslat, da napiše kaj o strelkah
|
|
|
|
RE: Strelci kot ljubimci??? 11.7.2008 11:53:31
|
|
|
|
jernejav
|
Moj je strelec in je zeloooo strasten........še ni bilo boljšega sexa, kot je z njim
|
|
|
|
RE: Strelci kot ljubimci??? 11.7.2008 12:33:46
|
|
|
|
skuštrana
|
Strelci so zelooo strastni, ampak si ponavadi ne pustijo blizu ... izkušnja kar pozitivna glede akcije, ja Točno tako, če pa partner najde tisto pravo točko oz. tisti fitilj potem je pa AKCIJAAAAAAAAAAAA da ni boljše...
|
|
RE: Strelci kot ljubimci??? 11.7.2008 13:20:14
|
|
|
|
puncica
|
pa a je sploh važno kako znamenje je, sej je potem važno še podznamenje in še ne vem katera luna in sonce , tako da po moje se v vseh znamenjih v pravi kombinaciji najdejo pravi žrebci
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?