Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: orgazem-vpliv na otroka? ;-) 10.7.2008 22:02:02
|
|
|
|
Freycha
|
ja.... lahko rodiš
|
|
|
|
RE: orgazem-vpliv na otroka? ;-) 10.7.2008 22:54:52
|
|
|
|
Majuska
|
Priporočajo sicer, da se 6 tednov pred porodom in 6 tednov kasneje ne seksa. Ampak če se dobro počutiš, najbrž ni ovir, samo previdna morata biti. Kot je rekla Freycha ... da ne boste zaradi orgazma šibali v porodnišnico
|
|
|
|
RE: orgazem-vpliv na otroka? ;-) 10.7.2008 23:01:24
|
|
|
|
pupika27
|
dojenček bi baje ob maminem orgazmu bil ko na oblakih in baje je tudi njemu zelo lepo in prijetno ja toliko pa le glejta da ne bote predčasno zibali boš pa ziher mela lažji porod ker sta tako dolgo spolno aktivna užtvajta kolikor se da
|
|
|
|
RE: orgazem-vpliv na otroka? ;-) 11.7.2008 0:38:26
|
|
|
|
*Junona*
|
Frajerka
|
|
RE: orgazem-vpliv na otroka? ;-) 11.7.2008 7:35:06
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Frajerka Ma dobra, maš fajn kondicijo!
|
|
RE: orgazem-vpliv na otroka? ;-) 11.7.2008 8:23:25
|
|
|
|
potepinček
|
Sperma vsebuje snov, ki lahko sproži porod!
|
|
|
|
RE: orgazem-vpliv na otroka? ;-) 11.7.2008 8:46:24
|
|
|
|
Annny
|
IZVIRNO SPOROČILO: potepinček Sperma vsebuje snov, ki lahko sproži porod! Res je - naj bi pripomogla k temu, da se maternični vrat začne (hitreje) odpirati. Ampak to se zgodi takrat, ko je čas za to, seveda. Kar veselo
|
|
|
|
RE: orgazem-vpliv na otroka? ;-) 11.7.2008 9:12:57
|
|
|
|
lenika
|
Pa saj je 1 mesec pred porodom. Tudi, če rodi ni več nobene panike.
|
|
|
|
RE: orgazem-vpliv na otroka? ;-) 11.7.2008 9:46:21
|
|
|
|
koala
|
Vpliva, ampak dobro tako kot nate.
|
|
RE: orgazem-vpliv na otroka? ;-) 11.7.2008 10:14:58
|
|
|
|
ronja
|
Midva sva seksala do par dni pred porodom, ker je takrat lubi šel na službeno pot, pa je mala vseeno zamujala 1 teden in porod je bil kar dolg - res pa da je bil naraven . Čeprav naj bi res sperma mehčala maternični vrat, ampak baje šele takrat, ko je plod že pripravljen na porod - prej baje sploh nima učinka - nekje je bilo lepo razloženo, pa se ne spomnim, kje. Ampak saj pravim, naši ni nič pomagalo, biciklirala sem do dobesedno zadnjega dne, seksala še po PDPju, delala po 50 malih trebušnjakov, šla po stopnicah čez cel blok 7x 7 nadstropij... ona si je vzela svoj čas Glede na to, da endorfini prehajajo v , je verjetno tudi njemu lepo, ko je tebi lepo... MOja je pa vedno razgrajala potem , pa še zdaj začne razgrajat, če se začneva malo bolj strastno poljubljat - ne vem, od kod ji ta tajming, mogoče res še iz bušija;) Ker spi v drugi sobi, pa vedno ve, kdaj je treba za težit Tak da ti samo uživaj, itak takoj po porodu ne boš mogla...
|
|
|
| Stran: [1] |
sindarinKdo je pri vas doma pobudnik za nakup igrač?otrok (
33%)
mati (
41%)
oče (
9%)
znanec/prijatelj (
2%)
dedek/babica (
4%)
drugo (
11%)
Število vseh glasov: 254Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!