|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spolnost.com
10.7.2008 17:20:31   
ronja
Saj vem, da je sto let za luno, ampak res ne vem, ali te strani ni več? Vem, da ni več aktivna, samo zdaj tudi arhiva ne najdem več. Tam je bil en članek, kjer so bile razložene vaje za raztezanje presredka in sem jih obljubila eni prijateljici user posted image ... Pa tudi meni bi spet kmalu prišle prav...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spolnost.com
10.7.2008 18:04:35   
Dream
Te vaje bi tudi sama rada imela, ker se povsod piše samo o masaži: tko da punce, prosim, če pomagate.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2008 19:04:11   
Anonimen
Jih ne potrebuje,itak ji ne bodo vaje nič pomagale!!

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2008 20:27:44   
mateyka
če odtipkaš v google, ti da veliko spletnih z opisom perinealne masaže. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2008 22:16:45   
ronja
Aha, tak se temu reče... No, meni je bil všeč tisti članek na spolnosti, pa sem upala, da še kje obstaja - je vse zelo nazorno razloženo. Vem, da nekateri pravijo, da nič ne pomaga, vendar jaz tega ne verjamem: sama sem jih delala in ravno za mišjo dlako nisem bila rezana (babica je že 2x imela škarje v rokah...) tako da pri meni če bi bil preserdek čisto mičkeno manj raztegljiv, bi bila rezana. In mislim, da so za tisto stotinko vseeno tudi vaje pomagale.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.7.2008 22:24:27   
sinnerka
probaj tu http://www.spolnost.net/

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2008 7:48:33   
puncica
A RES a tega foruma ni več, uh škodauser posted image , sem tam prebila kar nekaj let in mam kr mal nostalgijeuser posted image , no dokler nisem zanosila potem sem pa prešaltalauser posted image

Se pa tega članka spomnem ja, čak mogoče sem celo shranila tekst na računalnik, pogledam doma, če seveda ne bom pozabilauser posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 11.7.2008 7:49:22 >

(odgovor članu sinnerka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2008 10:20:11   
ronja
punčica, zlata si, se toplo priporočam! Ja, sem probavala na vse načine prit do te strani, pa je nikakor ne odpre, čeprav so povsod pisali, da bojo vsebine arhivirane. Jaz sem na to stran naletela, verjeli ali ne, medtem, ko sem iskala gradivo za en izpit (o spolnih hormonih) in takrat nisem mela časa kaj dosti drugega gledat, vem pa, da sem si rekla, da moram pa to enkrat malo naštudirat...

Na forumu nisem bila, sem pa videla par fajn člankov in tegale sem si prebrala in sem potem v prvi user posted image celo našla tole (to je bilo pred 1 letom), takrat je bila stran še na netu... In sem delala vaje in kot pravim - nisem bila rezana in to za mišjo dlako... Tak da - bi rada zdaj spet delala te vaje, saj nekaj se spomnim, ampak prijateljici bi pa vseeno rajši dala sprintano - ne vem, če bi bila za, da ji pokažem v živo, heheuser posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.7.2008 18:40:11   
puncica
evo ronja sem našla:
prilepim kr datoteko
user posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 11.7.2008 18:41:27 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.7.2008 22:14:21   
ronja
user posted image Punčica, ti si srčica!user posted image user posted image Hvala 100x!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.7.2008 22:20:44   
amaya
mislim, da imaš celo narisano in vse obrazloženo na prilogi, ki jo dobiš zraven olja za masažo presredka. Jaz sem ga kupila v DM....pa malo uporabljala....no, ne vem če mi je kaj pomagalo, ker sem na koncu imela vakuum in je šlo vse k vragu tam dol user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.7.2008 9:36:17   
ronja
amaya, res je, da je na tistem navodilu narisana masaža, ampak niso to čisto iste vaje. Tele vaje iz priloge so res raztezanje - ne samo masaža in ne vem, no, meni so pomagale, vsaj jaz mislim takouser posted image . Sem jih pa kar pridno delala in jih bom zdaj decembra tudi (vsaj upam, da jih bom rabila). Je pa res, da niso luštne za delat, kar malo boli, ko raztezaš, sploh zadnji del, ampak če te po tem ne šivajo, se mi zdi, da se splača...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?