fify
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee IZVIRNO SPOROČILO: fify NO, MI SMO ŠOKIRANI...tisto kar so napovedali na NS ne drži več!!! ...pa tako sem si želela še eno punčko, in sem s tem ves čas uživala v nosečnosti, sedaj mi pa vse dol visi! sicer imam še 10 tednov za zdržat.. ali se je kateri že zgodilo?? kako ste to sprejele?? ali pretiravam...ampak, ne morem proti temu, takočutim, in se ne morem sprijaznit! Meni se zdi neumno, da na NS G napovedujejo spol, saj je prezgodaj!! hmmm.. verjamem, da ti ni lahko... toda, menim, da ni fer do otročička, da si tako naravnana. Prej kot slej boš 'morala' sprejeti. Veseli se. Bog ve, kako veselje ti bo tole dete prineslo, ti pa že zdaj razočarana, ker pač ni pučnka... - pa saj eno že imaš! Hvala blackcoffee, verjetno imaš prav. Ne vem, pri NS mi je tudi sama ponudila da mi pove spol, in sem bila res vesela...v bistvu sem 'šla' v 2. troka s prepričanjem, da bo punčka...čeprav je to res neumno, ker verjetnost je 50%:50%, a ne? ...pa če bi se dalo spol res izbrati, verjetno v svetu ne bi bilo ravnotežja med moškimi in ženskami... ...pa to je vse lepo in prav, ampak, jaz sem sebe vedno videla z punčkami, ne vem, če bom znala 'hendlat' fanta, pa vsi pravijo, a je to čist drugače...
|