Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kozorogi in presenečenja 10.7.2008 14:24:10
|
|
|
|
ronja
|
Hehe, nimam sicer kozoroga, ampak po moje z oralnim seksom ne moreš zgrešit ne glede na astrološko znamenje... Imam pa enega prijatelja kozoroga in očeta kozoroga in pri njima velja, da ne marata glasnih zabav in sta bolj za dom in rada doma in na varnem in počasi in vztrajno se daleč pride... Pa nežna moraš bit z njimi, ker so hitro prizadeti.
|
|
|
|
RE: kozorogi in presenečenja 10.7.2008 14:36:09
|
|
|
|
nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja po moje z oralnim seksom ne moreš zgrešit ne glede na astrološko znamenje...
|
|
|
|
RE: kozorogi in presenečenja 10.7.2008 14:40:53
|
|
|
|
deja27
|
se podpišem.
|
|
|
|
RE: kozorogi in presenečenja 10.7.2008 15:15:02
|
|
|
|
Majuska
|
Glede na njihovo zadržanost bo treba malce eksperimentirati. Če se spomnim mojega prva fanta, ki je bil kozorog, se je zelo rad muckal, ampak itak nor na seks kot vsi moški
|
|
|
|
RE: kozorogi in presenečenja 10.7.2008 15:21:34
|
|
|
|
sunny24
|
Moj je kozorog...sex in sex, pa še sex, na takšen in drugačen način, mal provokacije z oblačili...
|
|
|
|
RE: kozorogi in presenečenja 10.7.2008 15:23:59
|
|
|
|
muška
|
Kozorogi so zelo pozorni in tudi pričakujejo pozornost. Tako boš pri njemu recimo naredila piko na i , če ga boš pohvalila v stilu kako danes dobro zgleda, kako mu pa to paše, ali pa rečeš, danes sem pa kupila tvoje najljubše vino, ga bova spila ob večerji, ali pa to je tvoja najljubša sladica a ne?,..... Pa poslušaj kaj ti govori in potem to upoštevaj. Moj bivši kozorog je bil recimo nor na bodije in mi je dostikrat med vrsticami to povedal in ko sem končno dojela zakaj gre in si nabavila en hud body, je bila žurka celo noč . pa "drobna" presenečenja, sva šla kam (recimo samo v trgovino), pa sem mu tam med policami šepnila, da nimam spodnjega perila, pa je že bilo konec in potem spet fešta . Ma mi kar malo žal postane zdaj, da nimam kozoroga doma
|
|
|
|
RE: kozorogi in presenečenja 10.7.2008 15:59:18
|
|
|
|
FLASK_A
|
danes sem pa kupila tvoje najljubše vino, ga bova spila ob večerji, ali pa to je tvoja najljubša sladica a ne?,..... Pa poslušaj kaj ti govori in potem to upoštevaj. oooooooooooo...... kot da bi imela žensko zraven sebe, ne pa dedca
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?