Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Satinelle ali Silk-epil? 10.7.2008 11:15:44
|
|
|
|
baguSka
|
Phillipsom Satinelle jaz mam tega, pa se ICE mam na koncu... ga ni cez tega, ce vprasas mene!!
|
|
|
|
RE: Satinelle ali Silk-epil? 10.7.2008 12:07:14
|
|
|
|
*alja*
|
No jaz tudi študiram da bi si nekaj kupla, ampak kolebam med brivnikom in depilatorjem. Mislim si da nebi zdržala da bi se depilirala. Kje pa se vse depilirate? A bikini predel tudi? No jaz rabim predvsem za bikini predel, ker britvice mi povzročajo grozna vnetja.
|
|
RE: Satinelle ali Silk-epil? 10.7.2008 12:07:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, saj to vse sem prebrala, samo je toliko različnih mnenj in toliko različnih epilatorjev... Men se pa glih ne daje 80-100 evrov za nekaj, kar še sploh ne vem če bi redno uporabljala. Cene teh dveh so cca 30 evrov, tako da tudi če se bo včasih prah gor nabiral, bom manj Zato pa sem izpostavila točno ta dva. Hvala za mnenja, še kakšno mogoče?
|
|
|
|
RE: Satinelle ali Silk-epil? 10.7.2008 12:09:41
|
|
|
|
baguSka
|
A bikini predel tudi? tudi.. ampak samo bikini... na brazilsko se pa nebi... auc!
|
|
|
|
RE: Satinelle ali Silk-epil? 10.7.2008 12:10:58
|
|
|
|
baguSka
|
Men se pa glih ne daje 80-100 evrov za nekaj, kar še sploh ne vem če bi redno uporabljala. jaz ti pa tko povem.... manj bos dala zanj, vecja je verjetnost, da ga res ne bos uporabljala!!
|
|
|
|
RE: Satinelle ali Silk-epil? 10.7.2008 12:12:41
|
|
|
|
*alja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Men se pa glih ne daje 80-100 evrov za nekaj, kar še sploh ne vem če bi redno uporabljala. jaz ti pa tko povem.... manj bos dala zanj, vecja je verjetnost, da ga res ne bos uporabljala!! A res? So dražji boljši? Majn boli? No jaz nimam izkušen se še nisem nikol, nikjer, zato vprašam.
|
|
RE: Satinelle ali Silk-epil? 10.7.2008 12:16:36
|
|
|
|
baguSka
|
A res? So dražji boljši? Majn boli? no, za vse res ne vem... ampak ponavad je tko, da drazji je, boljsi je... definitivno! uni drazji majo se tok vec pripomockov zrave itd... npr blazilcev, hladilcev itd... kar lajsa bolecino! kar cenejsi ne... zato pa pravim, da vec bos dala, bl zihr ga bos uporabljala, ker te bo manj bolelo! boli pa itak v vsakem primeru malo... cisto tacga ni, ki nebi povzrocal bolecine... mela sem jih ze par, pa lahko povem da so obcutne razlike med cenejsimi in drazjimi! ;)
|
|
|
|
RE: Satinelle ali Silk-epil? 10.7.2008 12:18:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alja* IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Men se pa glih ne daje 80-100 evrov za nekaj, kar še sploh ne vem če bi redno uporabljala. jaz ti pa tko povem.... manj bos dala zanj, vecja je verjetnost, da ga res ne bos uporabljala!! A res? So dražji boljši? Majn boli? No jaz nimam izkušen se še nisem nikol, nikjer, zato vprašam. Ja, verjamem. Če že ne drži, da so dražji bolj prijetni za uporabo (v kar dvomim), pol drži vsaj to, da ga uporabljaš, da te vest ne bi pekla, ker si dala 100 evrov in se zdaj prah nabira... Ampak tega Satinella pa ful hvalijo, al pa js naletim na samo dobre kritike. Za Silk epil malo kje najdeš kakšno kritiko.
|
|
|
|
RE: Satinelle ali Silk-epil? 10.7.2008 12:27:39
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 Ja, saj to vse sem prebrala, samo je toliko različnih mnenj in toliko različnih epilatorjev... Men se pa glih ne daje 80-100 evrov za nekaj, kar še sploh ne vem če bi redno uporabljala. Cene teh dveh so cca 30 evrov, tako da tudi če se bo včasih prah gor nabiral, bom manj Zato pa sem izpostavila točno ta dva. Hvala za mnenja, še kakšno mogoče? pejt v tehnično trgovino tam kjer jih imajo razstavljene si jih oglej in izberi tistega ki bo tebi najbolj primeren, tako iz slike to ne moreš videt.
|
|
|
|
RE: Satinelle ali Silk-epil? 10.7.2008 12:43:57
|
|
|
|
baguSka
|
pol drži vsaj to, da ga uporabljaš, da te vest ne bi pekla, ker si dala 100 evrov in se zdaj prah nabira... no evo, se en razlog ZA!!
|
|
|
|
RE: Satinelle ali Silk-epil? 10.7.2008 16:44:31
|
|
|
|
sunny24
|
Jst mam pa eno vprašanje. Mam od Philipsa satinelle ice, pa me zanima, če se da uni del, ko dlake ven puli, razmontirat, da ga lepo očistim, ker se full not kocine nabirajo?
|
|
|
|
RE: Satinelle ali Silk-epil? 10.7.2008 20:17:40
|
|
|
|
malania
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alja* kolebam med brivnikom in depilatorjem Saj imaš tudi tiste, ki imajo oba nastavka. Če ti ne bo šlo z depilatorjem, menjaš nastavek, pa se lepo pobriješ do konca (tako sm delala jst ).
|
|
|
|
RE: Satinelle ali Silk-epil? 12.7.2008 22:04:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst imam Satinelle Ice (tisti model brez brivnika), pa nisem najbolj zadovoljna. Ne vem, a mam pretanke dlake al kaj, ampak mi ne "zagrabi" vsega. Pa tudi ne drzi mi tri tedne.
|
|
|
|
RE: Satinelle ali Silk-epil? 12.7.2008 22:05:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Jst mam pa eno vprašanje. Mam od Philipsa satinelle ice, pa me zanima, če se da uni del, ko dlake ven puli, razmontirat, da ga lepo očistim, ker se full not kocine nabirajo? Tist kar lahko dol "odpnes" lahko umijes pod vodo, sicer pa veliko srece z zobotrebcem/sivanko (sam ne po diskih), meni je tudi sesalec pomagal
|
|
|
|
RE: Satinelle ali Silk-epil? 12.7.2008 23:08:18
|
|
|
|
sunny24
|
A maš tudi ti igla/zobotrebec tehniko? Ja, je kar zamudno. Sej pod vodo že operem, sam kaj ko se tiste kocine nabirajo...bljak. Na sesalec pa res nisem še pomislila...dobra ideja! Hvala!
|
|
|
|
RE: Satinelle ali Silk-epil? 14.7.2008 7:44:20
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Jst imam Satinelle Ice (tisti model brez brivnika), pa nisem najbolj zadovoljna. Ne vem, a mam pretanke dlake al kaj, ampak mi ne "zagrabi" vsega. Pa tudi ne drzi mi tri tedne. Zdej pa je men tole mal sumljiv tale depilator, vse tri ga imamo in tako ti kot jaz in tudi caffee imamo iste probleme, dlake ne izpuli ampak jih trga (ne sicer vse ampak pogosto) in posledično noge niso popolnoma gladke (vsaj pri meni) in se je treba depilirat ful bol pogosto, kot bi se naj. A je možno da je za to kriv depilator?
|
|
|
|
RE: Satinelle ali Silk-epil? 14.7.2008 23:05:18
|
|
|
|
Anonimen
|
A da jih trga? Zanimivo. Sem ze mislila, da sem jaz tak trot in tega hudica ne znam uporabljat. Ker zdaj so dlake sicer tanke, ene svetlejse, ene ne, vrascenih imam pa ful. In jih doma sploh ne vidim, zunaj na dobri svetlobi me pa skoraj kap
|
|
|
|
RE: Satinelle ali Silk-epil? 15.7.2008 7:52:11
|
|
|
|
puncica
|
ma men jih trga, ker prav vidim kako mi odtrga in ne spuli ne sicer vse ampak tu pa tam kakšno pa, vrasle dlake imam pa tud sama, mam pa eno zadevco ko si narediš kot mehaničnih piling al neki, taka krtačka, ko je na brivniku in pol bi naj kao imel manj vraslih ampak men se ponavad ne da to vsak drug dan delat
|
|
|
|
RE: Satinelle ali Silk-epil? 16.7.2008 8:54:54
|
|
|
|
zmajči25
|
Imam Braunov Silk-epil (že drugega) cca. 15 let in ga ne zamenjam za Philipsovega. Ko mi je prvi Silk-epil po enih 8-9 letih uporabe crknu, sem kupila Philipsovega Ice varianto, da kao nič ne boli, ko te depilira. Čista laž! Mene je še bolj bolelo kot pri tastarem Silk-epilu, pa tudi dlak ni tako dobro populil kot Braunov (ima drugačen sistem diskov). Zato sem čez nekaj mesecev kupila Silk-epila in ga ne zamenjam več. Po 5 letih je še vedno kot nov, čeprav zdej me malo muči da bi kupila tistega z lučko, ki ima še boljši sistem diskov, ki še bolj natančno populijo dlake (se mi zdi, da je model E-xpression ali nekaj takega).
|
|
|
|
RE: Satinelle ali Silk-epil? 20.7.2008 18:53:28
|
|
|
|
Eca
|
Jaz imam tudi Braunovega Silke....pač saj veste kaj mislim. Pa ga moram enako pohvalit kot moja predhodnica. Moj je star zdaj približno 10 let, dela še vedno enako dobro....dlak nimam vraščenih, drži mi pa nekje 4 tedne. Je pa res, da postopek naredim 2x, prvič in potem čez ene 2-3 dni ponovim, ker se kakšna dlakica skrije. Potem je 4 tedne mir. Boli....ja, dokler se ne navadiš, potem pa gre... Bikini predel sem probala samo enkrat...me je prveč bolelo in nisem ponovila. Noge "delam" že od kar ga imam, podpazduhami si pa ne upam. Uporabim pač depilacijsko kremo. Priporočam Brauna. Aja, sem pa takrat pred leti dala zanj cca. 55 eur, preračunano v eur. Lp, Eca
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.