Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako naj zaščitim dojenčka? 25.2.2005 18:38:25
|
|
|
|
Miško
|
Hi Pri nas je imel tati nekaj podobnega - vročino do 38,5°C 4 dni, pa vse ga je bolelo, pa kašljal je. Si je kupil v lekarni masko za na usta in nos in jo dosledno uporabljal, midva pa sva se preselila ven iz spalnice - Matija v svojo sobo, jaz pa na kavč v dnevno, tatija pa smo izolirali v spalnico. Pa mislim, da sva ušla okužbi, vsaj upam, da se ne bo kaj pojavilo po enem tednu. Poskušaj jih čimbolj izolirati enega od drugega, če se seveda da, pa kakšno pomoč dobiti, da je nekdo drug pri enem otroku, medtem ko si ti pri drugem. Ti,ki si neizogiben vmesni člen,pa masko. A ja,pa tisto razkužilo za roke sem kupila, ki inaktivira viruse in smo se skozi umivali roke. So pa res grozne te gripe/viroze za tako majčkene. Jaz sem bila kar jezna na tatija,ker jo je domov prinesel, pa revež ni bil nič kriv, saj v službo pa mora hodit. LP Veliko zdravja Miško&Matija
|
|
|
|
kako naj zaščitim dojenčka? 25.2.2005 20:34:47
|
|
|
|
beti 1
|
Otroka poskušaj čimbolj ločiti, če je mali že tako velik, da razume, mu razloži, da ne sme kihati ali kašljati v dojenčka, naj se vedno proč obrne. Če bi ga želel pobožati mora obvezno temeljito umiti roke. Ti pa si dosledno umivaj ali vsaj razkužuj roke, ko prehajaš od enega k drugemu. Sploh če si prehlajenemu brisala nos, ga umivala po obrazu ali ritki,.. To je v bistvu največ kar lahko narediš. Če še dojiš poskušaj pojesti veliko sadja z vitaminom C. S tem nekoliko zaščitiš tudi malega. lp beti 1
|
|
|
|
kako naj zaščitim dojenčka? 25.2.2005 20:56:17
|
|
|
|
sena
|
Ko sem jaz prišla z Nejko iz porodnišnice, je moj sine močno kašljal. Druge izbire nisem imela kot da ga dam k babici. Preveč sem se bala za novorojenčico. Ne vem, koliko je star tvoj :duda:, moj je že 7, pa je razumel. Pa še rad je pri babici. Tam je ostal 6 dni. Potem je pa ozdravel in prišel domov. Morala se boš sama odločit. Hudo je pa v stanovanju ločit otroke. LP in čim več zdravja vam želim.:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?