|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prisotnost pri porodu
25.2.2005 16:40:56   
Mateja K
Zanima me, ce je lahko pri porodu tudi kakana druga oseba, ne samo portner? Jaz imam zeljo, da bi bila moja sestra, ki je ze 2 x rodila. Ali mora opraviti kaksen tecaj? M.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prisotnost pri porodu
25.2.2005 16:52:03   
morskadeklica
Osebno poznam primer, ko je bila prisotna prijateljica. Za tečaj pa ne bi vedela, ker je čisto odvisno od porodnišnice. Za Jesenice ne rabiš nobenega tečaja ali šole.

lp:nosecka::muca:

(odgovor članu Mateja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prisotnost pri porodu
25.2.2005 16:56:36   
Jančika_
Poznam primer, ko je bila prisotna mama (amapk ona je po poklicu babica, tako da to ni ravno najboljši primer). Moja sošolka je bila zraven, ko je rodila njena sestra, nakar ji je ta vrnila uslugo.

V Celju mora partner obiskovati materinsko šolo. A če je že rodila, po moje ni treba.:zmeden: Najbolje bo, da vprašaš.

(odgovor članu Mateja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prisotnost pri porodu
25.2.2005 17:06:38   
tinica
Lahko je zraven prijateljica, pri nas ni potrebno, da gre partner ali kdo drug na tečaj, če hoče biti zraven pri porodu.

(odgovor članu Mateja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prisotnost pri porodu
25.2.2005 17:15:45   
Mateja K
Jaz imam namen roditi v ljubljanski porodnisnici, tako kot prvic. V soli za starse mi niso znali odgovoriti na zastavljeno vprasanje, ker do zdaj se niso imeli taksnega primera oz. taksne zelje porodnice. Ce ima katera kaksno izkusnjo iz porodnisnice v Ljubljani, bom zelo vesela za odgovor.

(odgovor članu Mateja K)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prisotnost pri porodu
25.2.2005 18:00:42   
ajda11
LP

Vsekakor ni nujno, da je to partner. Rodila sem lani avgusta v mariborski porodnišnici in je ob meni bila moja mama. Obiskovala je seveda tudi tečaj, čeprav mi ni čisto jasno zakaj je to nujno, ker je sama 2x rodila in ve kako se stvari streže. Ob obiskovanju tečaja sem opazila še dve dekleti, ki sta imeli ob sebi mamo. (vsaj predvidevam, da je bila mama) Pa tudi znanka je lani januarja rodila s prisotnostjo najboljše prijateljice. V MB torej to ni nič novega.
Za mamo sem se odločila iz razloga, ker je mož prvič odpovedal na celi fronti še preden se je akcija sploh začela. Enostavno ne prenese že samega vonja po bolnišnici. Tudi mama je sprva bila v strahu, a sedaj pravi, da tega ne bi zamudila za nič na svetu. Je prav ponosna nase in jaz sem ji za njeno podporo zelo hvaležna.

(odgovor članu Mateja K)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prisotnost pri porodu
25.2.2005 19:05:27   
Naja31
Ojla,

to je lahko kdorkoli si ti zelis. Mora pa opraviti tecaj.Tako so nam povedali v soli za starse.
Res pa ne vem ce je kaj drugace ce te spremlja zenska, ki je ze rodila:zmeden:

Lp,Naja

(odgovor članu Mateja K)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prisotnost pri porodu
25.2.2005 19:23:22   
Anonimen
Moja znanka naj bi bila zraven, ko je rodila njena sestra. Sestra je rojevala prvič, ta znanka pa je imela že dva poroda za seboj. Pa ji je med sestrinim porodom tako slabo ratalo, da so jo morali poslati ven... sestra je rodila sama, mislim z babico... Una znanka se še danes križa, ko se spomni, kako je bila "v pomoč".

(odgovor članu Mateja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prisotnost pri porodu
26.2.2005 7:42:22   
miševi
Zdravo!

Moja sestra je januarja rodila v lj porodnišnici. Zraven nje je bila prijateljica. V materinski šoli so ji rekli, da če še ni rodila, mora na tečaj, če je, pa ni treba. Skupaj sta hodili na tečaj in bila ji je v veliko pomoč.

Srečno!!!

(odgovor članu Mateja K)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prisotnost pri porodu
1.3.2005 17:48:33   
Anonimen
Yoly, ni potrebno, da imaš kogarkoli ob sebi. Tudi moj partner ni želel biti zraven in sem bila sama. V bistvu mi je bilo potem čisto vseeno. Mogoče ti hitreje mine tisti čas do poroda, ki ga preživiš v porodni sobi. Za malo spodbude. Drugega ti pa tako ne morejo pomagati. Meni ne bi pasala masaža križa, kar nekaterim paše, niti nisem imela suhih ustnic, za kar nekatere pravijo, da je dobro, da imaš partnerja poleg, da ti jih moči. Na koncu moraš tako ali tako roditi sam.

(odgovor članu Mateja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Prisotnost pri porodu
2.3.2005 9:12:59   
smrka
Hej nosecke in tiste ki ste rodile...
Kaksni so tisti partnerji ki so bili pri porodu... kako se potem obnasajo do svojim zensk.... a imajo kak odpor do spolnosti ali pa se bolj spostujejo svojo zensko po tem ko so videli kako se je mucila pri porodu? Moj najrajse nebi bil prisoten pri porodu, jaz ga pa tudi nebom silila.

:kuza:

(odgovor članu Mateja K)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Prisotnost pri porodu
2.3.2005 11:28:53   
Jančika_
Pri nas nobene razlike glede spoštovanja ali seksa:). Vse b.p.:). Mu je bilo pa všeč, da je bil zraven. Saj te ne rabi direkt v mednožje gledat, lahko sedi pri glavi, lahko gre tudi ven....čisto kakor mu paše.

(odgovor članu Mateja K)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
7.3.2005 20:01:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mateja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......